Barlinek

Met de collectie van Barlinek haal je een uniek product in huis dat ook nog oogverblindend mooi is. Aan ons de taak om de website er niet voor te laten onder doen. Of dat gelukt is? Kijk en oorder zelf!

De juiste mix ๐Ÿ”ฅ

Barlinek Vloeren

Design

Het webdesign is vanuit een wireframe ontworpen in onze ontwerptool Figma. Deze aanpak zorgt ervoor dat zodra we beginnen met de opbouw van de site alles van a to z duidelijk is. Met deze aanpak weet je zeker dat er een doordacht ontwerp tot leven wordt gebracht.

Marketing

Ter voorbereiding van de marketing hebben wij nagedacht over de indeling en functionaliteit van de site. Zo is er een maatwerk proefstaal aanvraag systeem ontwikkeld en een dynamische dealer finder. Alle events op de site zijn gekoppeld met Google Analytics zodat we de basis hebben gelegd voor de uitrol van alle marketing kanalen.

Proefstalen

Een vloer kopen met alleen online informatie is praktisch onmogelijk. Je wil het product zien en voelen. Het moet daarom kinderlijk eenvoudig zijn om proefstalen aan te vragen. Wij hebben hier een prachtig systeem voor ontwikkeld die draait op meerdere site’s van deze klant. Benieuwd hoe dat werkt? Dat kun je het beste op de website ervaren!

Snelheid

Je hoort het overal, een snelle website is mega belangrijk. Wij bij Mediastap erkennen dit volledig en voorzien onze website’s daarom van de nieuwste technieken. De site van Barlinek heeft een gemiddelde laadtijd die binnen 1 seconde ligt. Heerlijk vlot dus! Ook zullen we voor deze klant gaan werken aan de online vindbaarheid. Een snelle website vormt hiervoor een belangrijke basis. 

Maatwerk

Crosslock

Een goed product heeft unieke voordelen ten opziichte van de concurrentie. Barlinek heeft er 1 waar iedere concurrent jaloers op is; het Crosslock systeem. Dit systeem zorgt er onder andere voor dat er geen linker- en rechter delen meer zijn bij deze houten vloeren. Enorme tijd- en snijbesparing tot gevolg. Meer weten over dit systeem? Kijk dan eens op de super toffe pagina die wij hiervoor ontwikkeld hebben. 

"Geen verschil meer tussen links en rechts!"

Meer cases bekijken

TSR Lease
Fietslease + fietsplan onder รฉรฉn dak
Eqib
Al meer dan 17 jaar jouw HR Business Partner.
Klaar om te starten?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Scroll naar top

Bijna klaar..

Vul het formulier in. Zo hebben wij meteen de juiste contact gegevens. Tot snel!

Mediastap HQ
Gelderman Fabriek Enschedesestraat 2N 7575 AB Oldenzaal Nederland ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ btw-id: NL001948456B17

Hey daar ๐Ÿ‘‹!

Kom je langs voor een kop koffie?

Mediastap HQ
  • Gelderman Fabriek
  • Enschedesestraat 2N
  • 7575 AB Oldenzaal
  • Nederland ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ
  • btw-id: NL001948456B17
  • +31 (0)53 203 2168
  • info@mediastap.nl