Menges Schoonmaak

Op zoek naar een compleet schoonmaakbedrijf voor kantoor, school, camping, bungalowpark of bouwproject? Dan moet je bij Menges zijn. Met ruim 150 medewerkers een snel groeiende speler in deze branche. Voor ons een uitdaging om een site te ontwikkelen die fris, snel en optimale conversie weet te genereren bij de zakelijke klant.

De juiste mix 🔥

Menges

Design

Menges Schoonmaak blinkt uit ten opzichte van de concurrentie met een eigentijds en fris design. De kleuren van de huisstijl komen in deze site helemaal tot zijn recht.

Marketing

Ter voorbereiding van de marketing hebben wij nagedacht over de indeling van de site. De opdeling in diensten en sectoren aangevuld met een makkelijke en snelle pagina voor lead-generatie bieden de basis voor bijvoorbeeld een Google Ads campagne.

Vacatures

Menges Schoonmaak werkt inmiddels met 150 collega’s en groeit snel. Ze hebben dan ook doorlopend een aardig aantal vacatures open staan. Wij hebben voor Menges dynamische templates gemaakt zodat ze het beheer van deze vacatures online erg eenvoudig kunnen regelen.

Snelheid

Je hoort het overal, een snelle website is mega belangrijk. Wij bij Mediastap erkennen dit volledig en voorzien onze website’s daarom van de nieuwste technieken. De site van Menges Schoonmaak heet een gemiddelde laadtijd die binnen 1 seconde ligt. Heerlijk vlot dus!

Indrukwekkend

Klantenbestand

Menges Schoonmaak groeit zoals aangegeven snel. Het klantenbestand is dan ook indrukwekkend. Menges maakt schoon bij bijvoorbeeld de Rabobank, Stella Fietsen, Bam, Cewe en Succes Parken. Een lijst met prachtige namen. Mooi dat Wij dan het vertrouwen krijgen voor de online uitingen!

"Wij maken ècht schoon!"

Custom made mastering
Op zoek naar een compleet schoonmaakbedrijf voor uw kantoor, school, camping, bungalowpark of bouwproject? Megens Schoonmaak maakt echt schoon! Menges is actief in heel Nederland en voor ons is het een eer om een steentje bij te dragen aan dit mooie bedrijf. Wil je ook eens horen wat wij voor jou bedrijf kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact op!

Meer cases bekijken

SimpLay
Niet klikken, niet lijmen, gewoon leggen!
Mercury Mastering
The #1 Industry Standard Online Music Mastering Service.
Klaar om te starten?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Scroll naar top

Bijna klaar..

Vul het formulier in. Zo hebben wij meteen de juiste contact gegevens. Tot snel!

Mediastap HQ
Gelderman Fabriek Enschedesestraat 2N 7575 AB Oldenzaal Nederland 🇳🇱 btw-id: NL001948456B17

Hey daar 👋!

Kom je langs voor een kop koffie?

Mediastap HQ
  • Gelderman Fabriek
  • Enschedesestraat 2N
  • 7575 AB Oldenzaal
  • Nederland 🇳🇱
  • btw-id: NL001948456B17
  • +31 (0)53 203 2168
  • info@mediastap.nl