Morshuis interieurspecialisten

Een nieuw initiatief vanuit Hubo Losser. Een platform waar de mooiste interieur plannen tot leven komen. Vanuit dit idee hebben wij de opdracht gekregen een tof platform neer te zetten als basis voor een leadgenerator en inspiratiebron op het gebied van de nieuwste interieurconcepten.

De juiste mix ๐Ÿ”ฅ

Morshuis interieurspecialisten

Design

Het webdesign is vanuit een wireframe ontworpen in onze ontwerptool Figma. Dit vanuit een strategische sessie en desk research. Deze aanpak zorgt ervoor dat zodra we beginnen met de opbouw van de site alles van a to z duidelijk is. Met deze aanpak weet je zeker dat er een doordacht ontwerp tot leven wordt gebracht.

Marketing

Ter voorbereiding van de marketing hebben wij nagedacht over de indeling en functionaliteit van de site. Zo sturen we op het vergaren van leads in de omgeving van het bedrijf. Alle events op de site zijn gekoppeld met Google Analytics zodat we de basis hebben gelegd voor de uitrol van alle marketing kanalen.

Inspiratie

Het wordt steeds belangrijker om ook online een stukje meerwaarde te bieden. Die geweldige ervaring bij een bedrijf, hoe breng je die nou over op een website? Hoe maak je bezoekers enthousiast? Dit is een proces, waarbij wij bij de ontwikkeling van een nieuwe site direct rekening houden. Zo hebben wij bijvoorbeeld diverse klanten bezocht en gezorgd voor prachtige ‘binnenkijkers’ op de site. Benieuwd hoe dat werkt? Dat kun je het beste op de website ervaren!

Snelheid

Je hoort het overal, een snelle website is mega belangrijk. Wij bij Mediastap erkennen dit volledig en voorzien onze website’s daarom van de nieuwste technieken. De site van Morshuis heeft een gemiddelde laadtijd die binnen 1 seconde ligt. Heerlijk vlot dus! Ook zullen we voor deze klant gaan werken aan de online vindbaarheid. Een snelle website vormt hiervoor een belangrijke basis. 

"Ons huis is een thuis geworden"

Meer cases bekijken

My Perfect Interior

Jouw go to voor een tof interieur!

Barlinek

Ontdek de meest innovatieve houten visgraat vloer.

Klaar om te starten?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Scroll naar top

Bijna klaar..

Vul het formulier in. Zo hebben wij meteen de juiste contact gegevens. Tot snel!

Mediastap HQ
Gelderman Fabriek Enschedesestraat 2N 7575 AB Oldenzaal Nederland ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ btw-id: NL001948456B17

Hey daar ๐Ÿ‘‹!

Kom je langs voor een kop koffie?

Mediastap HQ
  • Gelderman Fabriek
  • Enschedesestraat 2N
  • 7575 AB Oldenzaal
  • Nederland ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ
  • btw-id: NL001948456B17
  • +31 (0)53 203 2168
  • info@mediastap.nl