My Perfect Interior

Een nieuw interieur platform waar allerlei inspiratie te vinden is voor de echte 'interior addicts'. Zeker geen nieuw idee, maar wel eentje met een unieke invulling! Vanuit deze gedachte hebben wij de opdracht gekregen een website neer te zetten als basis voor een blog en inspiratiebron op het gebied van de nieuwste interieur trends.

De juiste mix 🔥

My Perfect Interior

Design

De website is ontworpen met behulp van WordPress. Dit vanuit een strategische sessie en desk research. Deze aanpak zorgt ervoor dat zodra we beginnen met de opbouw van de site alles van a to z duidelijk is. De belangrijkste functionaliteit van deze website is de leesbaarheid. Zo hebben we zelfs een ‘Dark Mode’ optie gebouwd om hier optimale invulling aan te geven. MPI is denken wij goed te vergelijken met een online magazine waar je dagelijks lekker door wil snuffelen. 

Doelen realiseren

Het eerste doel van MPI is om een community op te bouwen van enthousiastelingen die dagelijks op zoek zijn naar de nieuwste interieur inspiratie. Met behulp van allerlei leuke thema’s (zoals shop tips, binnenkijkers, interviews etc) bouwen zij aan een groot sociaal netwerk en met bijna dagelijkse nieuwe content leggen ze ook de grondslag voor een enorm bereik in bijvoorbeeld Google. Mediastap denk en bouwt mee aan om in de toekomst het sterke fundament om te zetten in toffe en vernieuwde verdienmodellen!

Inspiratie

Het wordt steeds belangrijker om ook online een stukje meerwaarde te bieden. Hoe breng je die geweldige blog over op een website? Hoe maak je bezoekers enthousiast? Dit is een proces, waarbij wij bij de ontwikkeling van een nieuwe site direct rekening houden. Zo hebben wij bijvoorbeeld een interactieve module voor de Shop Tips toegevoegd. Met behulp van digitale moodboards kunnen de bezoekers zien welke producten er verwerkt zijn en waar ze die het meest voordelig kunnen scoren. Benieuwd hoe dat werkt? Dat kun je het beste op de website ervaren!

"Wij krijgen zeer veel positieve feedback van onze lezers"

smartmockups_knhh59t8 mp1
smartmockups_knhh4ywx mp2

Meer cases bekijken

TSR Lease
Fietslease + fietsplan onder één dak
Barlinek

Ontdek de meest innovatieve houten visgraat vloer.

Klaar om te starten?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Scroll naar top

Bijna klaar..

Vul het formulier in. Zo hebben wij meteen de juiste contact gegevens. Tot snel!

Mediastap HQ
Gelderman Fabriek Enschedesestraat 2N 7575 AB Oldenzaal Nederland 🇳🇱 btw-id: NL001948456B17

Hey daar 👋!

Kom je langs voor een kop koffie?

Mediastap HQ
  • Gelderman Fabriek
  • Enschedesestraat 2N
  • 7575 AB Oldenzaal
  • Nederland 🇳🇱
  • btw-id: NL001948456B17
  • +31 (0)53 203 2168
  • info@mediastap.nl