SimpLay

Niet klikken, niet lijmen, gewoon leggen! De slogan waarmee je binnen komt op deze toffe website. De opdrachtgever is exclusief distributeur van dit innoverende vloeren merk in Nederland. Wij hebben de opdracht gekregen om het gevoel van dit merk te behouden en daarnaast aan te vullen met toffe features zoals een maatwerk proefstalen aanvraagsysteem.

De juiste mix 🔥

SimpLay PVC Vloeren

Design

Het design van deze site is zeer modern en heeft een luxueus tintje. Dit past goed bij dit premium en innovatieve merk. De kleurstellingen zijn neutraal, zodat het beeldmateriaal eruit springt. De felle call to actions maken het geheel af.

Marketing

Ter voorbereiding van de marketing hebben wij nagedacht over de indeling en functionaliteit van de site. Zo is er een maatwerk proefstaal aanvraag systeem ontwikkeld en een dynamische dealer finder. Alle events op de site zijn gekoppeld met Google Analytics zodat we de basis hebben gelegd voor de uitrol van alle marketing kanalen.

Proefstalen

Een vloer kopen met alleen online informatie is praktisch onmogelijk. Je wil het product zien en voelen. Het moet daarom kinderlijk eenvoudig zijn om proefstalen aan te vragen. Wij hebben hier een prachtig systeem voor ontwikkeld. Benieuwd hoe dat werkt? Dat kun je het beste op de website ervaren!

Snelheid

Je hoort het overal, een snelle website is mega belangrijk. Wij bij Mediastap erkennen dit volledig en voorzien onze website’s daarom van de nieuwste technieken. De site van SimpLay heet een gemiddelde laadtijd die binnen 1 seconde ligt. Heerlijk vlot dus! Ook zullen we voor deze klant gaan werken aan de online vindbaarheid. Een snelle website vormt hiervoor een belangrijke basis. 

Maatwerk

Dealer finder

Behalve het eerder genoemde proefstalen systeem hebben wij ook een maatwerk dealer finder ontwikkeld. We maken hier gebruik van een bestaande store locator en hebben deze eigen gemaakt met gebruikers interacties en achterliggende dealer pagina’s. Wanneer een bezoeker een aanvraag doet voor een bezichtiging in een showroom van de dealer, zal deze ook rechtstreeks verder communiceren met de betreffende dealer. Een stukje marketing waar dealers uiteraard bij gebaat zijn. Door alles meetbaar te maken, kan de opdrachtgever ook de meerwaarde aantonen aan haar dealers.

"Niet klikken, niet lijmen, gewoon leggen!"

Wat maakt SimpLay bijzonder?

Allereerst het legsysteem, dat is een unieke vinding. De delen liggen los en zijn zó zwaar en zó flexibel dat ze gaan liggen als een magneet op ijzer. Rondom wordt de vloer pas aan de muur gesneden maar mede dankzij de antislip onderzijde is verschuiven onmogelijk. Daarnaast heeft Expona Simplay een topslijtlaag van maar liefst 0.7 mm wat de vloer nagenoeg onverwoestbaar maakt. Expona Simplay is in Duitsland goedgekeurd door de DIBt (Deutshes Intitut für Bautechnik) en dat maakt het pas echt bijzonder!

Meer cases bekijken

TSR Lease
Fietslease + fietsplan onder één dak
Menges Schoonmaak

Zij maken echt schoon!

Klaar om te starten?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Scroll naar top

Bijna klaar..

Vul het formulier in. Zo hebben wij meteen de juiste contact gegevens. Tot snel!

Mediastap HQ
Gelderman Fabriek Enschedesestraat 2N 7575 AB Oldenzaal Nederland 🇳🇱 btw-id: NL001948456B17

Hey daar 👋!

Kom je langs voor een kop koffie?

Mediastap HQ
  • Gelderman Fabriek
  • Enschedesestraat 2N
  • 7575 AB Oldenzaal
  • Nederland 🇳🇱
  • btw-id: NL001948456B17
  • +31 (0)53 203 2168
  • info@mediastap.nl