Sport Medisch Centrum

Een vernieuwend en belangrijk multidisciplinair sportcentrum heeft een professionele en toegangkelijke website nodig. Dit team is binnen enkele jaren uitgegroeid naar een kenniscentrum met meer dan 35 professionals. Wat zijn wij trots dat dit Amsterdamse top concept nog altijd vol voor Mediastap kiest!

De juiste mix 🔥

Sport Medisch Centrum

Design

De website van dit SMC was al een aantal jaren oud en strookte totaal niet meer met de volwassen organisatie die het inmiddels is geworden. Met behulp van onze UX designer Bart Oosterveer is er een unieke look en feel gecreëerd die perfect past bij de beide stoere locaties van dit bedrijf. Een maatwerk ontwerp biedt altijd een beter resultaat en geeft ons de kans om (na uitgebreid voor onderzoek) het gedachtengoed van een onderneming perfect in beeld te brengen. Mediastap doet dit zonder het wiel opnieuw uit te vinden en daarmee onnodige hoge kosten te maken. De ideale partner voor het MKB! Bekijk absoluut eens het resultaat!

Informatie en gemak

Ter voorbereiding van de marketing hebben wij nagedacht over de indeling en functionaliteit van de site. Het is belangrijk dat de bezoeker snel en overzichtelijk diensten en tarieven kan vinden en natuurlijk een afspraak in kan plannen bij de juiste locatie. Om de basis te leggen voor een betere vindbaarheid is er heel veel te lezen over de kennis en kunde van alle verschillende disciplines binnen dit centrum. Alle events op de site zijn gekoppeld met Google Analytics zodat we de basis hebben gelegd voor de uitrol van alle marketing kanalen.

Chatten

Het is steeds belangrijker om ook online een stukje meerwaarde te bieden. Bezoekers willen snel handelen, in het geval van een gezondheidscentrum is service van essentieel belang. Om daar invulling aan te geven hebben wij o.a. een chat tool aan de website toegevoegd zodat de bezoeker gelijk contact op kan nemen met Sport Medisch Centrum. Een chat tool kan tegenwoordig zoveel meer dan alleen real time communicatie via de website.  Benieuwd hoe dat werkt? Lees dan meer over onze samenwerking met Trengo!

"U staat gedurende het gehele traject ten alle tijden centraal en wij zorgen ervoor dat u het uiterste uit uzelf haalt."

Tools die we gebruiken voor deze site

iphone_smc
iphone_smc1

Meer cases bekijken

CartPops

It’s time to improve your WooCommerce cart!

My Perfect Interior

Jouw go to voor een tof interieur!

Klaar om te starten?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Scroll naar top

Bijna klaar..

Vul het formulier in. Zo hebben wij meteen de juiste contact gegevens. Tot snel!

Mediastap HQ
Gelderman Fabriek Enschedesestraat 2N 7575 AB Oldenzaal Nederland 🇳🇱 btw-id: NL001948456B17

Hey daar 👋!

Kom je langs voor een kop koffie?

Mediastap HQ
  • Gelderman Fabriek
  • Enschedesestraat 2N
  • 7575 AB Oldenzaal
  • Nederland 🇳🇱
  • btw-id: NL001948456B17
  • +31 (0)53 203 2168
  • info@mediastap.nl