Uit in Twente

Uit in Twente is opgezet door het team van eetcafé ’t Raedthuys in Losser. Een groep trotse Tukkers die vindt dat iedereen Twente moet leren kennen en omarmen. Wij zijn net zo Twente Minded als zij, een opdracht die ons op het lijf geschreven is dus!

De juiste mix 🔥

Uit in Twente

Design

Voor Uit in Twente hebben wij de huisstijl omgezet in een compleet maatwerk design. De website straalt vriendelijkheid en avontuur uit, wat perfect past bij het concept van Uit in Twente. De kleuren zijn opvallend en de content heeft een leuke knipoog naar het ‘Twents’. Zelf bekijken? Neem dan even een kijkje op de website.

Marketing

Ter voorbereiding van de marketing hebben wij nagedacht over de indeling en functionaliteit van de site. Daarop hebben wij een uitrol gedaan van slim opgezette Google Ads campagnes. Met de sterk stijgende lijn van zoekopdrachten voor leuke dingen om lokaal te ondernemen is Google Ads een perfect medium om nieuwe klanten met meer resultaat met een sterk rendement te realiseren. 

Arrangementen

De vervoersmiddelen zijn boekbaar in combinatie met allerlei arrangementen. Natuurlijk zijn er seizoensgebonden arrangementen en ontstaan er tevens ook allerlei samenwerkingen met lokale ondernemers. Om snel en makkelijk te kunnen werken als het gaat om het toevoegen van de arrangementen, hebben wij veel geautomatiseerd in deze site. Met behulp van dynamische templates kunnen de teamleden binnen enkele minuten het aanbod in de site updaten. Ook het overzicht en de filters worden automatisch aangepast. 

Snelheid en gemak

Je hoort het overal, een snelle website is mega belangrijk. Wij bij Mediastap erkennen dit volledig en voorzien onze website’s daarom van de nieuwste technieken. De site van Uit in Twente heeft een gemiddelde laadtijd die binnen 1 seconde ligt. Bijna net zo snel als zo’n e-chopper! Daarnaast is alles gekoppeld met een extern boeking portaal. Zelfs de offertes gaan geheel in huisstijl geautomatiseerd naar de aanvrager toe. Dit geeft het team de rust om de focus te houden daar waar het nodig is!

"Twente, doar bint wie trots op!"

Tools die we gebruiken voor deze site

iphone_uitintwente
iphone_uitintwente1

Meer cases bekijken

Sport Medisch Centrum

Een multidisciplinair sportcentrum.

Morshuis Interieur
specialist

Dat voelt als thuis komen!

Klaar om te starten?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Scroll naar top

Bijna klaar..

Vul het formulier in. Zo hebben wij meteen de juiste contact gegevens. Tot snel!

Mediastap HQ
Gelderman Fabriek Enschedesestraat 2N 7575 AB Oldenzaal Nederland 🇳🇱 btw-id: NL001948456B17

Hey daar 👋!

Kom je langs voor een kop koffie?

Mediastap HQ
  • Gelderman Fabriek
  • Enschedesestraat 2N
  • 7575 AB Oldenzaal
  • Nederland 🇳🇱
  • btw-id: NL001948456B17
  • +31 (0)53 203 2168
  • info@mediastap.nl