Skip to main content

Meer dan 100 klanten uit het MKB

Succes komt in onze ogen altijd vanuit twee kanten. Korte lijnen zijn daarbij noodzakelijk. Mede daarom hebben wij niet de ambitie om een hele grote organisatie te worden. Met een klein team en een netwerk aan specialisten bouwen we aan jouw succes.

Heldere dienstverlening zonder poespas

Waarom kiezen voor Mediastap?

Wij gaan alleen voor langdurige samenwerkingen. Voordat wij een opdracht aannemen, kijken we dan ook eerst of je bij ons past. Vraag ons gerust eens om jouw dienst, product of idee te pitchen. We onderzoeken graag de kansen!

Neem contact op

Dit zijn onze diensten

Voor ieder bedrijf het beste en betaalbare resultaat.

Elementor Website

Een professionele maar betaalbare oplossing

Elementor is met de juiste inzet een prachtige tool voor het bouwen van een (relatief) eenvoudige website. Het geeft de webdesigner de handvaten om op een handige manier een prachtig resultaat neer te zetten. Elementor heeft een intuïtief design systeem waardoor wij een zeer gestroomlijnde en makkelijk te beheren website kunnen realiseren. Meer weten? Wij geven graag een demo!

Maatwerk website

Een maatwerk website is razend snel en veelzijdig

De ultieme basis voor een website die voor je gaat werken. Handgecodeerd en supersnel. Een maatwerk website heeft daarnaast onbegrensde mogelijkheden als het gaat om techniek en integraties. Wij gaan geen uitdaging uit de weg. Kom maar op met jouw idee!

Foto- en Videografie

Laat beelden het verhaal van je bedrijf vertellen

Een goede website is enkel zo goed als de kwaliteit van het beeldmateriaal. Precies de reden dat wij hiermee graag een solide basis leggen voor de online uitstraling. Met onze in house fotograaf Gerben krijg jij de meest prachtige platen!

Webcare

Een website verdient een sterk fundament

Een goed begin is het halve werk. Dat is zeker het geval voor de basis van iedere website. Wij werken samen met een toonaangevende partij en voegen hier het perfecte sausje aan toe voor het ideale webhosting pakket. Webcare!

Digital Assist

Wij voorzien in jouw digitale vraagstuk

Te gekke social media campagnes, de best converterende email marketing, een lead genererende whitepaper of een goed vindbaar blog? We've got you! Wij gaan samen aan de slag om jouw content te laten shinen. Daarbij hebben wij een zeer sterk netwerk aan specialisten voor iedere mogelijke vraag op het gebied van marketing of de uitbreiding van jou website. Daag ons uit!

Veel gestelde
vragen

Geen (digitaal) vraagstuk is ons te gek. Geen vraag is ons te veel. Hoe kunnen wij je helpen?

Hoewel wij je een heel eind op weg kunnen helpen met en in het geval van SEO zeker in de basis van alles kunnen betekenen, hebben wij tevens een uitgebreid netwerk aan specialisten. Met hen hebben wij speciale afspraken gemaakt om ieder online vraagstuk tot een succes te kunnen brengen.

Zeker weten. Het is zelfs onze abosolute hobby om data te combineren met de beste tools en testen ons suf om te ontdekken hoe wij de meeste leads voor jouw bedrijf kunnen scoren!

Dat is bij ons altijd maatwerk. Wij gaan eerst het gesprek aan en maken een duidelijk plan van aanpak. Vervolgens wordt er een projectplanning gemaakt en beginnen wij met een flowchart en/of wireframe. Daarna is de webdesigner aan de beurt om het meest toffe en slimme ontwerp te creëren voor jouw nieuwe website!

Sowieso. Hoewel wij vakidioten zijn, houden wij van een potje tafeltennis, een biertje op het terras of een dansje in de discotheek. Wij zijn een jong en dynamisch team met een boel gezelligheid. No nonsense en korte lijnen zorgen ervoor dat onze klanten zich bij ons thuis voelen. Kom je koffie drinken?