Mediastap meets Gifty

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Een online cadeaubon-platform voor iedere onderneming

Kleine ondernemingen hoeven niet langer in de schaduw van grote concurrenten een verloren strijd te voeren. Met Gifty kunnen ondernemers hun eigen cadeaubonnen aanbieden. Zowel in fysieke winkels als op hun eigen websites. Geheel in eigen huisstijl. Binnen 5 minuten kun jij je klanten een persoonlijke cadeaukaart aanbieden. Met Gifty geef je altijd goed!


Meet Gifty

We kennen het allemaal wel. Je bent druk. Hebt een overlopend hoofd van allerlei dingen die er nog gedaan moeten worden en plots…herinner je dat je nog een cadeau voor je collega moet kopen. Oh no! Door tijdgebrek denk je gelijk aan een cadeaubon, maar dan wel eentje die precies bij je collega past. ‘Een cadeaubon van zijn favoriete wokrestaurant!’ Het idee is goed. De tijd die je hebt om binnen de wettelijk vastgestelde maximumsnelheid voor sluitingstijd aan te komen zou zelfs voor Max Verstappen onmogelijk zijn. Online valt er niks te regelen. Zucht! Wat nu?

Dit is ongeveer wat Sjon Sluys overkwam (medeoprichter Gifty). Een soortgelijke situatie maken we ongetwijfeld allemaal wel eens mee. Maar je moet, zoals Sluys, een ondernemer in hart en nieren zijn om je in plaats van door de situatie te laten ontmoedigen, er juist door geïnspireerd worden. Gifty was geboren!

Bekijk de Video

Klik op onderstaande afbeelding en ontdek snel waarom Gifty zo goed is!

Video Thumbnail
Bekijk Gifty Video

Gifty testen?

We hebben een testversie voor je klaar gezet op deze pagina zodat je de Gifty module in actie kunt zien. Klik op de button hieronder. Uiteraard zijn er meerdere manieren om Gifty weer te geven op je eigen website. Kijk ook eens op de website van Gifty voor meer informatie.

Gifty is een handige marketingtool

Gifty houdt niet van moeilijk gedoe. Door de ontwikkeling van een handige tool kunnen ondernemers hun eigen cadeaubon 24 uur per dag online aanbieden. Binnen enkele minuten heeft je klant de bon per e-mail ontvangen of binnen 2 werkdagen per post. Superhandig als je last minute nog een cadeau moet kopen.

Weg met de voorgedrukte bedragen! De klant bepaalt zelf het bedrag op de cadeaubon en is ook in delen te verzilveren vanaf mei aanstaande. Hierdoor hoeft de klant het bedrag niet in 1 keer te besteden en komt hij of zij nog een keer terug in je zaak.

Gifty is persoonlijk

Binnen een handomdraai stel je als ondernemer je eigen cadeaubon samen. Met een eigen logo, kleuren, foto’s, leuke patronen óf met een eigen drukwerkbestand. Je kunt onbeperkt je ontwerpen aanpassen. Van een romantische tint met Valentijnsdag. Naar feestelijk voor verjaardagen. En warm en gezellig voor de feestdagen. Gecombineerd met jouw huisstijl.

Gifty ontzorgt

Je hebt zelf geen omkijken naar de afhandeling. Gifty neemt je alles uit handen. Drukt en verstuurt jouw cadeaubon naar jouw klant, of direct naar de ontvanger. Met eigentijdse software verzorgt Gifty de opmaak, het drukwerk, de verzending en de registratie van cadeaubonnen. Realtime kan worden ingezien hoeveel bonnen er zijn verkocht, wat nog open staat en wat is ingeleverd. Gifty is 100% transparant en zorgt voor maximale inzicht. Tevens kun je een minimale voorraad instellen zodat je nieuwe cadeaubonnen ontvangt al voordat ze op zijn.

Gifty is business

Het verdienmodel van een eigen cadeaubon is om meerdere redenen gunstig voor de ondernemer:
– 85% geeft 3 keer meer uit dan de waarde van de cadeaubon
– 54% bezoekt door een cadeaubon voor het eerst een nieuwe zaak
– 20% van alle cadeaubonnen wordt nooit ingeleverd. Gratig geld dus.

Gifty int daarvan zelf een commissie per verkochte cadeaubon (1 euro +12%  per verkochte bon), of een vast maandbedrag (19 i.c.m. 7% per verkochte bon  of 49 euro per maand i.c.m. 0% per verkochte bon).

Gifty in je eigen zaak

Naast het gemak van online bestellen zorgt Gifty ervoor dat je een voorraad fysieke cadeaubonnen krijgt die je in je eigen zaak kunt aanbieden. Je ontvangt per post nieuwe cadeaubonnen voordat ze op zijn. Leuk is ook dat je kan kiezen uit meerdere stijlen display’s.

‘Ondernemers merken dat cadeaubonnen beter verkopen wanneer ze in het zicht staan van de klant én deze ook online te koop zijn’, aldus Sluys.

Gifty geeft…

Overtuigd van de kracht en enthousiast over de reeds behaalde resultaten betaal je bij Gifty geen opstartkosten en krijg je gratis een baliedisplay met de cadeaubonnen. Daarnaast geeft Gifty je:
– 60 dagen gratis uitproberen
– Een lidmaatschap dat bij je past
– Extra traffic in je zaak

Mediastap meets Gifty

Mediastap en Gifty gaan de samenwerking aan! ‘We hebben regelmatig klanten die vragen om cadeaubonnen die zowel on- als offline inzetbaar zijn’, Tim Schouwink, oprichter Mediastap. Een samenwerking met Gifty is daarom ideaal.

Waar Gifty ervoor zorgt dat klanten een fysieke voorraad cadeaubonnen in hun winkel hebben en daarbij 24 uur per dag online cadeaubonnen kunnen aanbieden. Zorgt Mediastap voor de implementatie hiervan.

Voor €99,- zorgt Mediastap ervoor dat je optimaal gebruik kunt maken van Gifty. Gifty is zogezegd de eerste 60 dagen buitenom de implementatiekosten volledig gratis!

– Introductie en uitleg over Gifty
– Installatie van de tool
– Introductie pagina van Gifty op je eigen website (met cadeaubon voorwaarden en veel gestelde vragen)
– Custom made ontwerp voor de cadeaubon (niet noodzakelijk, tegen meerprijs)

Klaar voor de start?

Vul onderstaande formulier in en we nemen dezelfde werkdag nog contact met je op!

Andere blog posts

Kom meer te weten:)

Developing an MVP that finds the best Instagram hashtags

Wij zijn verhuisd!

Ook meer succes met jouw website?

Vul dan hieronder je e-mailadres in en we zullen je op de hoogte stellen als er een interessant artikel geplaatst is. We gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van marketing- en webdesign nieuws!

Share this post with your friends

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Contact Info