De Oude Apotheek

Yes! Jullie eerste impressie voor de nieuwe website is klaar. Op deze pagina krijg je (als het goed is) een goede indruk van de look & feel voor de nieuwe site. We zijn benieuwd naar jullie mening. Je kan gebruik maken van de chat functie, bellen of ons een mail sturen. Veel plezier en wij zijn natuurlijk zeer benieuwd naar jullie bevindingen!

Impressie

Een impressie voor de homepagina. Uiteraard wordt deze lijn doorgetrokken in de volledige website. Een flinke verandering ten opzichte van de oude website toch? Het zal vast even wennen zijn, maar wij denken / vinden dat deze opzet helemaal van nu is, maar ook de warmte en gastvrijheid uit gaat stralen die perfect bij jullie prachtige restaurant past.  Klik op de button om het design volledig te bekijken.

Goed om te weten

Het is goed om te weten dat deze pagina slecht’s een eerste impressie geeft van de nieuwe website. Natuurlijk worden er meer pagina’s ontworpen. Ook zijn de teksten op dit moment puur voor de vorm. Het is voor ons belangrijk om een ‘GO’ te krijgen voor de start van de ontwikkeling van de website. Hierbij gaat het enkel om je gevoel bij de uitstraling van het ontwerp, het kleurgebruik e.d. Ofwel, denk je dat we in de goede richting zitten en heb je het vertrouwen dat dit ontwerp garant staat voor een top website voor de Oude Apotheek? Tijdens de bouw van de site kunnen er natuurlijk altijd nog aanpassingen gedaan en besef dat een website eigenlijk nooit af is. 

Kitchen sink

De gebruikte lettertype’s en bijbehorend kleurgebruik.

Fotoshoot

Een impressie van de fotoshoot. Klik op de button om de hele collectie te downloaden.

Ontvang af en toe een email over nieuwe functies, diensten en updates:
Heb je een vraag? Wij staan voor je klaar!
Snel en makkelijk:
Google Ads
Pakketten met een helder opzet en concurrerende prijzen.
4. Idea
Uren pakket
Kies makkelijk en snel een voordelig uren pakket met heldere administratie.
Scroll naar top

Hey daar 👋!

Kom je langs voor een kop koffie?

Mediastap HQ
  • Gelderman Fabriek
  • Enschedesestraat 2N
  • 7575 AB Oldenzaal
  • Nederland 🇳🇱
  • btw-id: NL001948456B17
  • +31 (0)53 203 2168
  • info@mediastap.nl