Elementor specialist nodig?

Elementor is een zogenoemde ‘page builder’ voor WordPress. Een page builder is een plug-in of onderdeel van een thema waarmee je pagina’s met een meer minimale inspanning en tijd kunt structureren en ontwerpen, in tegenstelling tot een custom build website. Veel mensen zijn al bekend met de HTML-componenten van de weergave ‘Tekst’ en de daadwerkelijke ‘Visuele’ preview van inhoud in de visuele editor van bijvoorbeeld WordPress. Een page builder zoals Elementor kan worden beschouwd als een zeer geavanceerde versie van de visuele editor.

Kosten vs baten

Met Elementor hebben wij de vrijheid om voor een acceptabele prijs ieder denkbaar design tot leven te laten komen. Ook werkt Elementor naadloos samen met zogenoemde Custom Post Types, waardoor er ook technisch heel veel mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan allerlei complexe databases die in een site verwerkt moeten worden op een slimme wijze (zoals vacatures, product bestanden, diensten, cases etc).

Elementor behoeft wel de nodige aandacht

De kunst is wel om dergelijke tools goed in te zetten. Out of the box kunnen deze al snel zwaar zijn en een flinke belasting op bijvoorbeeld de snelheid van je website teweeg brengen. Het is belangrijk om zaken te strippen die niet gebruikt worden en alles zo efficiënt mogelijk in te richten. Bij professionele inzet kan het de kosten dus drukken en is het resultaat (zeker voor de gemiddelde mkb-er) fantastisch. Wij bouwen zeer veel website’s met de inzet van een page builder en weten daarmee vele bezoekers en leads voor onze klanten te genereren. Elementor loopt met 4 miljoen installaties voorop in de markt. Daarnaast is het zeer belangrijk dat het fundament van iedere website staat als een huis. Dat begint bijvoorbeeld met een zeer goed hosting pakket.

Met Mediastap als partner ga je voor maximaal resultaat 🎉

Mediastap kent als geen ander de workflow van page builders zoals Elementor. Wij werken hierin snel, efficient en weten het te gebruiken zoder dat het nadelige gevolgen heeft voor jouw website. Een uitkomst die ons tijd en jou als klant kosten bespaard.

We laten je de mogelijkheden van Elementor graag zien

Ben je nieuwsgierig en wil je wel eens zien hoe dit in zijn werk gaat? Neem dan gerust eens contact op en wij geven je graag een demo.

Screenshots

Tim Schouwink

Hi! Ik ben Tim, eigenaar van Mediastap. Benieuwd naar de kansen voor jouw organisatie met Elementor?
Opdrachtgevers

We are proud!

50+ toffe opdrachtgevers 🙌 vertrouwen in de diensten van Mediastap. Join je dit toffe lijstje?

Klaar om te starten?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Scroll naar top

Bijna klaar..

Vul het formulier in. Zo hebben wij meteen de juiste contact gegevens. Tot snel!

Mediastap HQ
Gelderman Fabriek Enschedesestraat 2N 7575 AB Oldenzaal Nederland 🇳🇱 btw-id: NL001948456B17

Hey daar 👋!

Kom je langs voor een kop koffie?

Mediastap HQ
  • Gelderman Fabriek
  • Enschedesestraat 2N
  • 7575 AB Oldenzaal
  • Nederland 🇳🇱
  • btw-id: NL001948456B17
  • +31 (0)53 203 2168
  • info@mediastap.nl