Google Ads specialist nodig?

Google Ads, voorheen Google Adwords, advertenties inzetten kan jouw website of webshop veel nieuwe bezoekers, klanten en uiteindelijk omzet opleveren. Wij ervaren dat veel organisaties en ondernemingen niet de juiste kennis en ervaring hebben om Google Ads op een efficiënte en winstgevende manier in te zetten. Zoek jij hulp bij Google Ads? Dan ben je bij Mediastap aan het juiste adres. Wij helpen klanten in diverse branches, van airsoft artikelen tot trouwjurken, om relevante bezoekers naar de website of webshop te realiseren. Onze expertise, kennis en jarenlange ervaring maakt ons de ideale partner om het maximale resultaat te realiseren voor jouw bedrijf.

Wat zijn de mogelijkheden met Google Ads?

De toepassingen en mogelijkheden van Google Ads zijn eindeloos. Heb je hulp nodig bij het opzetten van advertenties in het zoeknetwerk? Wil je je klanten bereiken middels banners via het display netwerk? Of is het tonen van jouw producten middels Google Shopping de beste optie voor jouw bedrijf? Wij adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuze en inzet te bepalen om ervoor te zorgen dat de gewenste doelen worden bereikt.
Om absoluut zeker zijn van de meest efficiënte besteding van jouw investering en (klik)budget, kijken wij altijd een stap verder. Door rekening te houden met de juiste demografie (bijv. mannen tussen de 25 – 34 jaar), geografie (bijv. regio Enschede) en planning (bijv. werkdagen tussen 16:00 – 23:00 uur) bereiken we op een uitermate kostenefficiënte manier de meest relevante doelgroep.

Met Mediastap als partner ga je voor maximaal resultaat 🎉

Wij helpen al veel klanten met de maximale inzet van Google Ads. Denk hierbij aan de opstart en inrichting van een nieuw account, de herinrichting van een reeds bestaand account en het periodieke beheer en optimalisatie om te groeien naar een continu beter resultaat en rendement. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op en wij informeren je graag over de mogelijkheden en optimale inzet van Google Ads samen met Mediastap.

We laten je de mogelijkheden van Google Ads graag zien

Aarzel daarom niet en boek vrijblijvend een demo. Dit is super makkelijk (binnen een minuut) te regelen door op onderstaande button te klikken.

Screenshots

Tim Schouwink

Hi! Ik ben Tim, eigenaar van Mediastap. Benieuwd naar de kansen voor jouw organisatie met Google Ads?
Opdrachtgevers

We are proud!

50+ toffe opdrachtgevers 🙌 vertrouwen in de diensten van Mediastap. Join je dit toffe lijstje?

Klaar om te starten?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Scroll naar top

Bijna klaar..

Vul het formulier in. Zo hebben wij meteen de juiste contact gegevens. Tot snel!

Mediastap HQ
Gelderman Fabriek Enschedesestraat 2N 7575 AB Oldenzaal Nederland 🇳🇱 btw-id: NL001948456B17

Hey daar 👋!

Kom je langs voor een kop koffie?

Mediastap HQ
  • Gelderman Fabriek
  • Enschedesestraat 2N
  • 7575 AB Oldenzaal
  • Nederland 🇳🇱
  • btw-id: NL001948456B17
  • +31 (0)53 203 2168
  • info@mediastap.nl