Hoasted specialist nodig?

Door de jaren heen hebben wij enorm veel ervaring opgebouwd op het gebied van hosting. Je kan hosting zien als het fundament van jouw website. Met Hoasted zorgen we ervoor dat jouw website snel en altijd laad, altijd veilig en up to date is. Zowel Mediastap als Hoasted monitoren jouw website vierentwintig zeven en grijpen direct in als dat nodig is. Heel af en toe heeft dit tot gevolg dat wij midden in de nacht wakker worden met een rinkelend alarm naast ons bed ????.

Snelheid voor meer resultaat op ieder vlak

Wist je dat een supersnelle website van cruciaal belang is voor jouw online succes? Stel je voor dat een nieuwe klant bij jou aanklopt, en jij doet er 2 minuten over om de deur te openen, de kans is groot dat die klant zijn geduld verliest en wegloopt. Je kan dit vergelijken met de laadtijd van jouw website.

Buitenom dat het irritant is dat een website langzaam laad, heeft onderzoek consequent aangetoond dat een hoge paginasnelheid zal resulteren in een betere conversie. Met andere woorden, hoe sneller een webpagina wordt geladen, hoe groter de kans dat een gebruiker de gerichte key acties op jouw webpagina uitvoert.

Maar hoe snel moet een pagina worden geladen? Uit een onderzoek van Hubspot, blijkt dat 47% van de bezoekers verwacht dat een webpagina minimaal binnen 2 seconden of minder wordt ingeladen. 

Wij hebben een exclusief partnership met Hoasted uit Amsterdam om dit voor jullie mogelijk te maken. Hoasted heeft meer dan 15 jaar aan technische ervaring en de allersnelste hosting oplossingen. Naast het feit dat dat hun hosting snel is, bieden ze topnotch service—ze noemen het zelf; online gastvrijheid (Wij zelf noemen het binnen Mediastap; online noaberschap).

Met Mediastap als partner ga je voor maximaal resultaat 🎉

Hoasted hosting heeft een eigenschap die af en toe vragen oproept bij nieuwe klanten; het is namelijk niet bepaald de goedkoopste hosting.

Wij bieden een vanaf prijs van €49 per maand. Daarbij maak je gebruik van alle voordelen die Hoasted te bieden heeft, met daar bovenop de geruststelling dat wij alle updates op je website voor onze rekening nemen en de site automatisch monitoren en ingrijpen waar nodig.

Je kan meer informatie over onze webcare vinden op onze webcare pagina.

Het is dus eigenlijk niet zo duur?

Nou nee, wij zouden daarmee zelfs kunnen stellen dat de hosting-pakketten bij Mediastap voordelig zijn. We ontzien je in server instellingen, updates, beveiliging en 24/7 monitoring—en zorgen ervoor dat je site als een rots in de branding staat.

Screenshots

Tim Schouwink

Hi! Ik ben Tim, eigenaar van Mediastap. Benieuwd naar de kansen voor jouw organisatie met Hoasted?
Opdrachtgevers

We are proud!

50+ toffe opdrachtgevers 🙌 vertrouwen in de diensten van Mediastap. Join je dit toffe lijstje?

Klaar om te starten?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Scroll naar top

Bijna klaar..

Vul het formulier in. Zo hebben wij meteen de juiste contact gegevens. Tot snel!

Mediastap HQ
Gelderman Fabriek Enschedesestraat 2N 7575 AB Oldenzaal Nederland 🇳🇱 btw-id: NL001948456B17

Hey daar 👋!

Kom je langs voor een kop koffie?

Mediastap HQ
  • Gelderman Fabriek
  • Enschedesestraat 2N
  • 7575 AB Oldenzaal
  • Nederland 🇳🇱
  • btw-id: NL001948456B17
  • +31 (0)53 203 2168
  • info@mediastap.nl