WordPress specialist nodig?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee wij al jaren website’s bouwen en onderhouden. WordPress is het grootste CMS systeem ter wereld en geheel gratis. Er is dan ook een gigantische community dit helpt dit systeem iedere dag een stukje beter te maken. Een systeem met zo’n gigantische schaal heeft natuurlijk vele voordelen, maar zoals ieder systeem ook de nodige nadelen. Wij vinden het tot op de dag van vandaag nog altijd de beste keuze als het gaat om de inzet van een CMS voor het midden- en klein bedrijf. Het is flexibel, snel en breed gedragen.

Hoe werkt WordPress?

WordPress omvat zoveel informatie dat we er  met gemak een boek over zouden kunnen schrijven. Toch is dit systeem terug te brengen tot drie belangrijke onderdelen die als fundament dienen voor het geheel.

  • De editor
  • Plugins
  • Thema’s

De editor maakt het mogelijk om makkelijk pagina’s en berichten aan te maken en te bewerken. De echte kracht van WordPress schuilt zich echter voornamelijk in de plugins. Een plugin kun je zien als een bouwsteentje voor je website. Er zijn duizenden van deze plugin’s beschikbaar. Zowel betaald als onbetaald. Hoewel dit onbegrensde mogelijkheden biedt voor je website, is het echt van essentieel belang dat je weet wat goede plugins zijn. Een plugin maken is voor een ontwikkelaar vrij eenvoudig (wij maken ze ook), het nadeel daarbij is wel dat er ook heel veel slechte plugins op de markt zijn. Gelukkig hebben wij jaren ervaring met WordPress en haar talloze plugins. Waardoor wij een set-up hebben die super stabiel is voor iedere site die wij bouwen.

Dan zijn er ook nog de thema’s. Een thema is de basis voor het design en functionaliteit van de website. Deze drie onderdelen maken het mogelijk dat WordPress geen enkele beperking hoeft te hebben in design en functionaliteit.

Met Mediastap als partner ga je voor maximaal resultaat 🎉

Veruit de meeste uren van onze (werk) dag brengen wij door in WordPress, WordPress is het fundament van ons mooie bedrijf. Dit maakt dat wij vele jaren ervaring hebben met die platform en zelfs ook actief bijdragen aan de ontwikkeling ervan. Wij hebben ons dit systeem eigen gemaakt en kunnen het zo inzetten dat het beheer voor onze klanten makkelijker is dan het gebruik van de gemiddelde text-editor.

We laten je de mogelijkheden van WordPress graag zien

Aarzel daarom niet en boek vrijblijvend een demo. Dit is super makkelijk (binnen een minuut) te regelen door op onderstaande button te klikken.

Screenshots

Tim Schouwink

Hi! Ik ben Tim, eigenaar van Mediastap. Benieuwd naar de kansen voor jouw organisatie met WordPress?
Opdrachtgevers

We are proud!

50+ toffe opdrachtgevers 🙌 vertrouwen in de diensten van Mediastap. Join je dit toffe lijstje?

Klaar om te starten?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Scroll naar top

Bijna klaar..

Vul het formulier in. Zo hebben wij meteen de juiste contact gegevens. Tot snel!

Mediastap HQ
Gelderman Fabriek Enschedesestraat 2N 7575 AB Oldenzaal Nederland 🇳🇱 btw-id: NL001948456B17

Hey daar 👋!

Kom je langs voor een kop koffie?

Mediastap HQ
  • Gelderman Fabriek
  • Enschedesestraat 2N
  • 7575 AB Oldenzaal
  • Nederland 🇳🇱
  • btw-id: NL001948456B17
  • +31 (0)53 203 2168
  • info@mediastap.nl