Wij zijn verhuisd!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest


2019.. we starten het jaar met een nieuw kantoor in een nieuwe stad! We hebben het mooie pand aan de Moutlaan in Enschede ingeruild voor een plek in de Gelderman fabriek in Oldenzaal. Een kantoorruimte in een unieke en inspirerende omgeving met de authentieke industriële sfeer van weleer. Een stimulerende locatie, waar historie, ondernemingszin, creativiteit, kennis, kunst en cultuur samenkomen.

Jullie zullen je afvragen waarom de switch van Enschede naar Oldenzaal? Dit is eigenlijk een samenloop van omstandigheden. In Enschede is kantoorruimte (en dan een plek die echt bij ons past) zeer schaars. Het voormalige kantoor aan de Moutlaan in Enschede zou te klein worden met de recentelijke toevoeging van onze nieuwe collega’s en het is daarbij niet gelukt om een gepaste locatie in Enschede te vinden. Daarnaast is Oldenzaal een plek waar wij graag komen en waar tevens een groot deel van onze klanten gevestigd zijn. Bij een spontaan bezoek aan Som= (de beheerder van de Gelderman fabriek), bleek dat er een super toffe ruimte beschikbaar kwam die perfect aan onze behoeftes voldoet. Naar heel wat wikken en wegen hebben we de keuze gemaakt om vanuit hier onze werkzaamheden voort te zetten!

Binnenkort een update met een coole fotoshoot (zodra onze ruimte helemaal af is). Kom je snel een keer koffie drinken?

Tim, Chris & Virginie!

Mediastap
Enschedesestraat 2
7575AB Oldenzaal
De Geldermanfabriek

___

Nog een laatste groet aan de huurders van de Moutlaan 20 in Enschede!

 

Andere blog posts

Kom meer te weten:)

Developing an MVP that finds the best Instagram hashtags

Influencer Marketing
lees hoe dit jouw brand boost!

Developing an MVP that finds the best Instagram hashtags

Mediastap meets Gifty

Ook meer succes met jouw website?

Vul dan hieronder je e-mailadres in en we zullen je op de hoogte stellen als er een interessant artikel geplaatst is. We gebruiken je gegevens alleen om je op de hoogte te houden van marketing- en webdesign nieuws!

Share this post with your friends

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

Contact Info