Hosting voor WordPress, maar dan een tikkie anders.

Onze website hosting is net even anders. Wij noemen het ‘Webcare’. Standaard met updates, ondersteuning en licenties voor premium plugins.
4. Idea
Goede hosting is het fundament van je online succes

Waarom kiezen voor Mediastap?

Website hosting, tegenwoordig al voor een eurootje per maand af te sluiten bij de grote prijsvechters. Maar wat heb je dan? Wij durven gerust te zeggen, een kat in de zak! Goede hosting brengt nu eenmaal wat kosten met zich mee, een veilige website die regelmatig geüpdatet wordt en altijd razendsnel is ook. Wij bouwen aan het online succes van onze klanten, daar hoort een geweldig fundament bij.  Als je de voordelen en extra’s bij elkaar op telt, durven wij gerust te zeggen dat je met onze Webcare pakketten bespaard op kosten, tijd en zorgen!

Inbegrepen bij ieder webcare pakket

Onze Webcare Pakketten

Basic

€89 per maand

Pro

€119 per maand

Compleet

€169 per maand

Mediastap is een trotse partner van Hoasted!

Prijzen excl 21% BTW
Inzicht zoals nergens anders

Mediastap Dashboards

Als je een Webcare pakket afneemt bij Mediastap, krijg je ook toegang tot je eigen online dashboard. Hier kun je op een prachtige manier statistieken zien die voor jou relevant zijn. Ook is het mogelijk deze helemaal naar wens uit te breiden. Gaaf toch?
Wat maakt mijn site dan zo snel?

Litespeed, NVMe?

Wij hebben een aantal features in huis die in combinatie met onze handmatige settings super goede resultaten opleveren. Zo maken we gebruik van Litespeed cache en geloof ons, die is onevenaarbaar! Naast Litespeed hebben alle pakketten de beschikking over 100% NVMe opslag. Deze vorm is 30x sneller dan normale opslag en tot bijna 7x sneller dan opslag met SSD.
En mijn webshop dan?

Ook voor Woocommerce!

Meer snelheid is meer conversie. Voor onze Woocommerce klanten gaan wij graag nog een stapje verder. Onze Woocommerce pakketten hebben extra settings en standaard meer resources. Samen gaan wij voor top prestaties!
Scroll naar top

Inbegrepen bij ieder webcare pakket

Hey daar 👋!

Kom je langs voor een kop koffie?

Mediastap HQ
  • Gelderman Fabriek
  • Enschedesestraat 2N
  • 7575 AB Oldenzaal
  • Nederland 🇳🇱
  • btw-id: NL001948456B17
  • +31 (0)53 203 2168
  • info@mediastap.nl