Werk ✌️

Mediastap is opgericht in 2015 en inmiddels bedienen we ruim 50 opdrachtgevers. Trots zijn wij op de vele mooie resultaten. Hieronder een gevarieerde greep uit ons werk!

Innovadoo

Innovadoo

Website re-deisgn

De voormalige website van Innovadoo was toe aan een flinke opsmuk. De samenwerking met Innovadoo is super en ook dit keer kregen wij het vertrouwen. Het resultaat? Kijk zelf maar!

Alberto Axu

Alberto Axu Couture

WEBDESIGN & MARKETING

Een super strakke website waarin de jurken helemaal tot zijn recht komen. Simpele uitleg, uitdagende opdracht. Een website met dynamische content en een heel scala aan marketing tools. Tel daar een flinke portie content bij op en we konden spreken van een super opdracht waarin we helemaal los konden gaan.

IPC Vloeren

IPC Vloeren

WEBDESIGN & MARKETING

Duitse vloeren van topkwaliteit. Voor dit merk kregen we de uitdaging een compleet nieuwe branding neer te zetten en te integreren binnen de nieuwe website. De website heeft onder andere slimme call to actions en een diep uitgelichte collectie. Middels QR codes in de winkels krijgen mensen een betere indruk van de producten op de website.

Livingoutdoor

Living Outdoor

Webdesign

De Hubo vroeg voor haar project ‘Living Outdoor’, een zijtak voor onder andere Veranda’s een strakke website te maken. Een heldere structuur, snelheid en mooi beeldmateriaal komen naadloos terug in dit toffe design.

Fietsenwinkel

Ten Tusscher

WEBDESIGN & E-COMMERCE

Wat een geweldige fietsenwinkel is dit. En hoe cool dat wij hun website mogen beheren? Een platform met heel veel informatie, fietsen, blogs en nog veel meer!

Dercques

DercQues

WEBDESIGN & E-COMMERCE

Hippe sneakers verdienen een hippe website! Oud voetballer Derk Boerrigter gaf ons die uitdaging. En dat is (denken) wij goed gelukt. Klik op de button voor een impressie of bezoek de website!

Bunker 501

Bunker 501

WEBDESIGN & E-COMMERCE

Een e-commerce project met duizenden procenten doen laten stijgen? Mediastap heeft het met dit project bewezen. Van 0 naar ruim 700.000 bezoekers per maand in nog geen drie jaar. Een project waar wij heel erg trots op zijn!

DCW

DCW

WEBDESIGN

De DCW biedt ruim 500 arbeidsplaatsen aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Daarmee heeft de DCW een geweldige maatschappelijke functie in de regio. Super tof dat wij het vertrouwen kregen om een passende website te ontwikkelen.

Wat kunnen we voor je doen?

Ons is niets te gek!

Vul onderstaande formulier in en wij nemen snel contact met je op!

mediastap contact

053-203-21-68 | [email protected]

Contact Info