Eqib

Al meerdere jaren werken wij samen met Eqib uit Hengelo (inmiddels ook Deventer). Eqib is een HR Business partner met meer dan 25 professionals. Het is altijd een feest om een bedrijf te zien groeien, dit brengt ook voor ons mooie kansen met zich mee. Zo was het nu tijd voor een 'website 2.0' waarin eigen beheer een stuk eenvoudiger moest worden met daarbij natuurlijk een uiterlijk dat weer helemaal van nu is!

De juiste mix 🔥

Menges

Dynamisch

Dynamisch is absoluut het sleutelwoord bij deze nieuwe website van Eqib. We hebben vele dynamische (custom) templates ontwikkeld waarin informatie zoveel mogelijk centraal wordt ingegeven en uitgerold binnen verschillende onderdelen in de website.

Marketing

Ter voorbereiding van de marketing hebben wij nagedacht over de indeling van de site. Ook moesten er ten opzichte van de vorige site een duidelijk onderscheid komen in de verschillende vormen van lead-generatie en content- marketing.

Vacatures

Het vacature systeem moest flink op de schop. Er wordt gewerkt met een extern systeem waardoor de mogelijkheden niet altijd voor de hand liggen. Toch hebben we het maximale resultaat weten te behalen binnen de huidige setup. Een vlot en intuïtief overzicht met een makkelijke manier om te solliciteren, volledig gekoppeld met de recruiment software van Eqib.

Snelheid

Je hoort het overal, een snelle website is mega belangrijk. Wij bij Mediastap erkennen dit volledig en voorzien onze website’s daarom van de nieuwste technieken. De site van Eqib heeft een gemiddelde laadtijd die binnen 1 seconde ligt. Heerlijk vlot dus! Goed voor de gebruiker en voor de vindbaarheid!

The Human Factor

Werken bij

Eqib heeft speciale ‘werken bij’ pagina’s. Bekende spelers zoals Livio, het MST en Wagenborg worden voorzien van dedicated pagina’s binnen de website van Eqib. Op deze pagina’s wordt het de bezoeker duidelijk hoe het is om bij een dergelijke organisatie werkzaam te zijn. Diverse gegevens zoals bijvoorbeeld die van de dedicated recruiter worden dynamisch ingeladen. Dit zorgt voor een ‘DRY’ (don’t repeat yourself) werkwijze die goed voor de site en voor de beheerder uitpakt.

"The Human Factor"

Over Eqib

Wij zijn Eqib | The Human Factor. Wij geloven dat mensen bepalend zijn voor het succes van organisaties.

Als HR Business partner werken wij samen met werkgevers om hun doelstellingen te realiseren. Vanuit onze HR expertise helpen wij bij het erkennen, versterken en ontwikkelen van mens en organisatie. In goede en slechte tijden. Met twee vestigingen, in Hengelo en Deventer, zijn we actief in de regio en weten we wat er speelt, al bijna 20 jaar.

Meer cases bekijken

TSR Lease
Fietslease + fietsplan onder één dak
SimpLay
Niet klikken, niet lijmen, gewoon leggen!
Klaar om te starten?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Scroll naar top

Bijna klaar..

Vul het formulier in. Zo hebben wij meteen de juiste contact gegevens. Tot snel!

Mediastap HQ
Gelderman Fabriek Enschedesestraat 2N 7575 AB Oldenzaal Nederland 🇳🇱 btw-id: NL001948456B17

Hey daar 👋!

Kom je langs voor een kop koffie?

Mediastap HQ
  • Gelderman Fabriek
  • Enschedesestraat 2N
  • 7575 AB Oldenzaal
  • Nederland 🇳🇱
  • btw-id: NL001948456B17
  • +31 (0)53 203 2168
  • info@mediastap.nl