Paulo Bellini

Gemaakt met pure passie in Portugal levert Paulo Bellini mannenschoenen van hoge kwaliteit. Dit merk staat als een huis en wat is het dan toch super vet om hierop de vrije hand te krijgen als het om de nieuwe webshop voor de consumentenmarkt gaat!

De juiste mix 🔥

Een compleet merk online in de markt zetten? Kom maar op!

Design

Er is gekozen voor een minimalistische aanpak die het merk eer aan doet. Productfotografie is natuurlijk essentieel. Veel tijd hebben we dan ook gestoken in het compleet opnieuw fotograferen van deze fantastische collectie. 

Marketing

Mediastap gaat zorg dragen voor de complete marketing strategie. Wij zullen alles uit de kast halen om dit merk online tot een succes te maken. Met personalisatie, content-marketing, e-mail marketing. Een unieke customer yourney en nog veel meer!

Content

We staan met dit merk nog aan het begin van onze reis naar online succes. Toch staat er voor de komende tijd een vette kalender klaar met allerlei content waarvan de man vrolijk wordt. Een goede site is immers slechts de basis!

B2B

Als klap op de vuurpijl heeft Mediastap ook de B2B omgeving van dit merk onder handen genomen en mee gedacht over een nieuw gestroomlijnd proces voor zowel B2B – als B2C klanten.

Tools die we gebruiken voor deze site

Sleeknote

Mailer Lite

Google Analytics

Mollie

ACF Pro

Sendcloud

Elementor

Kinsta

WordPress

Woocommerce

Gridbuilder WP

Hotjar

Metorik

Helpscout

Gravity Forms

take a look

Schoenen!​

Een collectie waar ruim 7 jaar aan ontwikkeld is. Mediastap heeft dit project van A tot Z online vertaald. Van productfotografie tot de uiteindelijke adwords campagnes!
Diensten

Hoe kunnen we jouw bedrijf helpen groeien?

Wij zijn een full-service internetbureau met heldere diensten.

Nieuwe website

Een goed begin is het halve werk. Daarom ontwikkelen wij website’s die aan de basis staan voor meer online succes. 

Ecommerce

Samen zetten we met jou de juiste stappen om een succesvol e-commerce platform te realiseren. 

Online marketing

Wij hebben een creatieve geest en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Resultaat gericht en kennis van de beste tools. 

Branding

Een goede website zonder top content? Bestaat niet! In house fotografie, grafische vormgeving en copywriting zorgen vormen de basis voor de juiste contentstrategie! 

Enthousiast?

Neem dan zeker contact op. We komen er graag achter of we een juiste match zijn! 

Meet Peter Holtlamp

Het merk Paulo Bellini staat voor herenschoenen van uitstekende kwaliteit, die de laatste trends in de fashion wereld opvolgen. Peter Holtkamp begon de lijn in 2003 vanuit zijn schoenenwinkel in Losser (Overijssel).

Met zijn 30 jaar ervaring in schoeisel staat hij aan de top van kwaliteit, comfort en mode. Deze waarden vertalen zich in het merk, Paulo Bellini.

Paulo Bellini gebruikt alleen de beste leer soorten. Peter reist elk jaar naar Lineapelle in Milaan. Deze beurs brengt de beste Leerfabrikanten van over de hele wereld samen. Via zijn agenten in Portugal heeft hij de mogelijkheid om de de mooiste leersoorten van Italiaanse fabrieken in te kopen. 

Klaar om te starten?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Scroll to Top

Hey daar!

Kom je langs voor een kop koffie?

Mediastap HQ
Gelderman Fabriek
Enschedesestraat 2N
7575 AB Oldenzaal
Nederland 🇳🇱

Contact

Ons is niets te gek. Graag gaan wij met jou om de tafel om jouw unieke project te bespreken. De koffie staat klaar, uiteraard met wat lekkers ☕️👋