Wij zorgen voor meer succes met Google Ads!

Hulp nodig bij adverteren op Google? Wij helpen je graag! Meer awareness realiseren, meer traffic naar je website/webshop of meer sales/leads uit Google Ads? Behaal het maximale resultaat samen met Mediastap.

Geef met Google Ads een boost aan je online succes

Waarom kiezen voor Mediastap?

Google Ads, voorheen Google Adwords, is een programma om advertenties op Google te tonen. Klinkt heel simpel, maar vergt de nodige kennis en ervaring om succesvol in te zetten. Doe je het niet goed dan kan het onnodig veel kosten en weinig resultaten met zich meebrengen. Doe je het wel goed, dan is Google Ads een perfect medium om nieuwe klanten met meer resultaat met een sterk rendement te realiseren. Met onze Google Ads pakketten bespaar je op onnodige kosten, tijd en zorgen. Wij hebben de expertise in huis om uit elke campagne het maximale resultaat, rendement en succes te realiseren.

Gratis Google Ads scan

Heb je al een Google Ads campagne live staan? Met de gratis Google Ads scan van Mediastap informeren wij je over de prestaties en verbeterkansen van jouw advertenties in Google.

Onze Google Ads Pakketten

Prijzen excl 21% BTW
Inzicht zoals nergens anders

Mediastap Dashboards

Als je een Google Ads pakket afneemt bij Mediastap, krijg je behalve de rapportages ook toegang tot je eigen online dashboard. Hier kun je op een prachtige manier statistieken zien die voor jou relevant zijn. Ook is het mogelijk deze helemaal naar wens uit te breiden. Gaaf toch?
Opdrachtgevers

We are proud!

50+ toffe opdrachtgevers 🙌 vertrouwen in de diensten van Mediastap. Join je dit toffe lijstje?

Scroll naar top

Hey daar 👋!

Kom je langs voor een kop koffie?

Mediastap HQ
  • Gelderman Fabriek
  • Enschedesestraat 2N
  • 7575 AB Oldenzaal
  • Nederland 🇳🇱
  • btw-id: NL001948456B17
  • +31 (0)53 203 2168
  • info@mediastap.nl