Skip to main content
Tools > ACF Pro
Toepassing
Supercharge jouw website met premium features
Website
advancedcustomfields.com
Kosten
Vanaf €49,00 per jaar
Starten met ACF
Tools > ACF Pro

ACF Pro specialist nodig?

Advanced Custom fields is een uitbreiding voor WordPress, het platform waarop wij website’s ontwikkelen. WordPress is een ontzettend veelzijdig en flexibel platform. Door gebruik te maken van aangepaste (dynamische) velden wordt dit content management systeem nog een stuk veelzijdiger. Bovendien kun je door de juiste inzet van deze velden een stuk efficiënter werken.

Hoe werkt Advanced Custom Fields?

Om goed te begrijpen wat aangepaste velden zijn geven we graag een korte uitleg. De aangepaste velden voeg je zelf toe in de database en dit maakt het vervolgens mogelijk deze veelzijdig en volledig volgens eigen inzicht in te zetten binnen je website of webshop. In veel bekende plugins zijn bijvoorbeeld ook aangepaste velden verwerkt. Een goed voorbeeld is die van Woocommerce. Deze maakt bijvoorbeeld gebruik van de volgende velden:

  • Prijs
  • Kleur
  • gewicht

Leuk en aardig, maar wat kan ik ermee?

Het antwoord is kort maar krachtig; bijna alles! Althans, als het op de ontwikkeling van een website aankomt. Het is dan ook niet wonderlijk dat deze plugin vrijwel op iedere website van onze klanten geïnstalleerd staat. Een mooi voorbeeld is die van Eqib, HR business partner uit Hengelo en Deventer. Binnen deze website staat bijvoorbeeld de recruiter centraal. De informatie van deze recruiter (zoals foto, email, telefoonnummer & Linkedin) wordt centraal bij de betreffende team member ingegeven, maar wordt vervolgens op veel plekken in de site weergegeven. Dit is niet alleen op de teampagina, maar kan hij/zij ook toegekend worden aan een bepaalde vacature, of een exclusieve ‘werken bij’ pagina van grotere klanten. Deze werkwijze brengt nogal wat voordelen met zich mee, zoals bijvoorbeeld:

Zeer eenvoudig invoeren van gegevens. Dit maakt dat iedereen er super makkelijk en snel mee kan werken
Het is zeer consistent. Alle informatie van de aangepaste velden worden altijd weergegeven op basis de instellingen, wat betekent dat dit wordt doorgevoerd door de hele site.
Future proof en ook kostenbesparend. Als er iets geüpdatet moet worden dan kunnen wij dit centraal regelen en als jij vervolgens de info update, dan gebeurd dit ook netjes binnen alle secties op de website waar het veld ingezet wordt.

We laten je de mogelijkheden van ACF Pro graag zien

Aarzel daarom niet en boek vrijblijvend een demo.

De voordelen van

ACF Pro

Zeer eenvoudig in beheer
Makkelijk en snel om mee te werken
Oneindige mogelijkheden
Wij kunnen er bijna alles mee
Don't repeat yourself
Ofwel bespaar tijd door centraal data te beheren
Super snel
ACF Pro is lichtgewicht en super snel
cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases
Navigation left
Navigation right