Skip to main content
Tools > Elementor
Toepassing
Creëren van betaalbare en professionele websites
website
elementor.com
kosten
Vanaf €99,00 per jaar
Starten met Elementor
Tools > Elementor

Elementor specialist nodig?

Elementor is een zogenoemde ‘page builder’ voor WordPress. Een page builder is een plug-in of onderdeel van een thema waarmee je pagina’s met een meer minimale inspanning en tijd kunt structureren en ontwerpen, in tegenstelling tot een custom build website. Veel mensen zijn al bekend met de HTML-componenten van de weergave ‘Tekst’ en de daadwerkelijke ‘Visuele’ preview van inhoud in de visuele editor van bijvoorbeeld WordPress. Een page builder zoals Elementor kan worden beschouwd als een zeer geavanceerde versie van de visuele editor.

Kosten vs baten

Met Elementor hebben wij de vrijheid om voor een acceptabele prijs ieder denkbaar design tot leven te laten komen. Ook werkt Elementor naadloos samen met zogenoemde Custom Post Types, waardoor er ook technisch heel veel mogelijk is. Denk bijvoorbeeld aan allerlei complexe databases die in een site verwerkt moeten worden op een slimme wijze (zoals vacatures, product bestanden, diensten, cases etc).

Elementor behoeft wel de nodige aandacht

De kunst is wel om dergelijke tools goed in te zetten. Out of the box kunnen deze al snel zwaar zijn en een flinke belasting op bijvoorbeeld de snelheid van je website teweeg brengen. Het is belangrijk om zaken te strippen die niet gebruikt worden en alles zo efficiënt mogelijk in te richten. Bij professionele inzet kan het de kosten dus drukken en is het resultaat (zeker voor de gemiddelde mkb-er) fantastisch. Wij bouwen zeer veel website’s met de inzet van een page builder en weten daarmee vele bezoekers en leads voor onze klanten te genereren. Elementor loopt met 4 miljoen installaties voorop in de markt. Daarnaast is het zeer belangrijk dat het fundament van iedere website staat als een huis. Dat begint bijvoorbeeld met een zeer goed hosting pakket. Gaat het in de techniek allemaal wat verder en is echt de wens om online te schalen? Dan kiezen wij altijd voor een maatwerk oplossing.

De voordelen van

Elementor

Snel en eenvoudig
Elementor is zo ontwikkeld dat het ontwikkelen van een website sneller en makkelijker kan
Veel functies
Of het nu een gelikte pop-up is of een zeer sterke sales pagina. Elementor kan echt heel veel.
Koppelingen
Elementor integreert out of the box met veel externe marketing tools
Widgets
Elementor biedt tal van handige widgets om je website beter te maken
cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases
Navigation left
Navigation right