Skip to main content
Tools > Google Ads
Toepassing
Creëren van advertenties in Google
Website
ads.google.com
Kosten
Gratis bij het maken van een account
Starten met Google Ads
Tools > Google Ads

Google Ads specialist nodig?

Google Ads, voorheen Google Adwords, advertenties inzetten kan jouw website of webshop veel nieuwe bezoekers, klanten en uiteindelijk omzet opleveren. Wij ervaren dat veel organisaties en ondernemingen niet de juiste kennis en ervaring hebben om Google Ads op een efficiënte en winstgevende manier in te zetten. Zoek jij hulp bij Google Ads? Dan ben je bij Mediastap aan het juiste adres. Wij helpen klanten in diverse branches, van airsoft artikelen tot trouwjurken, om relevante bezoekers naar de website of webshop te realiseren. Onze expertise, kennis en jarenlange ervaring maakt ons de ideale partner om het maximale resultaat te realiseren voor jouw bedrijf.

Wat zijn de mogelijkheden met Google Ads?

De toepassingen en mogelijkheden van Google Ads zijn eindeloos. Heb je hulp nodig bij het opzetten van advertenties in het zoeknetwerk? Wil je je klanten bereiken middels banners via het display netwerk? Of is het tonen van jouw producten middels Google Shopping de beste optie voor jouw bedrijf? Wij adviseren en helpen bij het maken van de juiste keuze en inzet te bepalen om ervoor te zorgen dat de gewenste doelen worden bereikt.
Om absoluut zeker zijn van de meest efficiënte besteding van jouw investering en (klik)budget, kijken wij altijd een stap verder. Door rekening te houden met de juiste demografie (bijv. mannen tussen de 25 – 34 jaar), geografie (bijv. regio Enschede) en planning (bijv. werkdagen tussen 16:00 – 23:00 uur) bereiken we op een uitermate kostenefficiënte manier de meest relevante doelgroep.

We laten je de mogelijkheden van Google Ads graag zien

Aarzel daarom niet en boek vrijblijvend een demo.

De voordelen van

Google Ads

Enorm bereik
Het begint allemaal in Google
Gericht adverteren
Speel slim in op de juiste intentie
Snel resultaat
Concentreer je op alle belangrijke zoekwoorden
Remarketing
Kom opnieuw in contact wanneer nodig
cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases
Navigation left
Navigation right