Skip to main content
Tools > MailerLite
Toepassing
Tool voor geavanceerde e-mailmarketingcampagnes
Website
mailerlite.com
Kosten
Vanaf €9,00 per maand. Tot 12.000 e-mails gratis
Starten met Mailerlite
Tools > MailerLite

MailerLite specialist nodig?

MailerLite is relatief nieuw als het gaat om de wereld van e-mailmarketing, en dit zie je vooral terug in het ontwerp en de functies. Waar een MailChimp tekort schiet, vangt MailerLite met gemak deze functionaliteit op. Voor MailerLite was MailChimp onze all time favorite, maar door vele veranderingen in hun functies, interface en support zijn wij nu volledig over op MailerLite.

MailerLite biedt een gratis abonnement aan tot en met 1000 subscribers en is ideaal als je net begint met het opbouwen van een email lijst. Maar zelfs als je begint te betalen, is het goedkoper dan veel andere email marketing tools. Prijzen beginnen vanaf €15 voor 2500 abonnees en zijn inclusief onbeperkte e-mails en gebruikersaccounts.

Hun eenvoudig te gebruiken interface maakt het een top oplossing voor midden- en klein bedrijf. Met een drag en drop builder design je met gemak binnen een paar minuten een email die er professioneel uitziet.

Hoe kunnen Mediastap en MailerLite jouw helpen met email marketing?

Bij Mediastap coachen wij jouw bedrijf in email marketing en laten jou inzien hoe het een steunpilaar kan zijn in jouw online success. Naast het coachen, kunnen wij jouw online email campagnes natuurlijk ook volledig ontzorgen. Uiteraard geven wij hiervan graag een voorproefje, je kan een demo boeken via de blauwe button onderaan deze tekst.

Nieuwsbrieven versturen

Een nieuwsbrief de eruit moet? Een mededeling of een verkoopactie? Geen probleem, geef ons wat context en wij zorgen ervoor dat jouw klanten een leuke mail ontvangen—die ook nog eens geconverteerd! Wij stellen het zelfs zo in dat de campagne automatisch opnieuw wordt verzonden naar subscribers die de mail niet hebben geopend. Zo besparen wij elkaar tijd en geld.

Email automation

Door middel van email automation kunnen wij jouw mails volledig op automatische piloot versturen. Op deze manier blijven jouw (nieuwe) subscribers betrokken bij jouw bedrijf, zelfs als je niet genoeg tijd hebt om nieuwe e-mails te schrijven en nieuwe campagnes voor te bereiden.

Email design & copywriting

Wij gaan graag aan de slag met MailerLite’s email designer om emails te designen die bij jouw bedrijf passen. Naast het design kunnen wij samen met jou een passende email sequence bedenken die in lijn staat met de doelen van jouw bedrijf.

Email coaching

Graag zelf aan de slag maar toch zaken waar je tegenaan loopt of ontbreekt het je aan inspiratie? Onze email marketing specialisten staan te popelen om jou te helpen en te ondersteunen. Van email automation tot aan conversion tracking, wij staan voor je klaar!

We laten je de mogelijkheden van MailerLite graag zien

Aarzel daarom niet en boek vrijblijvend een demo.

De voordelen van

MailerLite

Email automation
Mails volledig op automatische piloot versturen met slimme data
Email design
Maak prachtige templates passen bij jouw bedrijf
Signup forms
Handige tools voor het genereren van meer leads
Integraties
Bijna overal mee te integreren
cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases
Navigation left
Navigation right