Skip to main content
Tools > WordPress
Toepassing
De meest populaire websitebouwer ter wereld
Website
wordpress.com
Kosten
Vanaf €5,00 per maand.
Starten met Wordpress
Tools > WordPress

WordPress specialist nodig?

WordPress is een Content Management Systeem (CMS) waarmee wij al jaren website’s bouwen en onderhouden. WordPress is het grootste CMS systeem ter wereld en geheel gratis. Er is dan ook een gigantische community dit helpt dit systeem iedere dag een stukje beter te maken. Een systeem met zo’n gigantische schaal heeft natuurlijk vele voordelen, maar zoals ieder systeem ook de nodige nadelen. Wij vinden het tot op de dag van vandaag nog altijd de beste keuze als het gaat om de inzet van een CMS voor het midden- en klein bedrijf. Het is flexibel, snel en breed gedragen.

Hoe werkt WordPress?

WordPress omvat zoveel informatie dat we er  met gemak een boek over zouden kunnen schrijven. Toch is dit systeem terug te brengen tot drie belangrijke onderdelen die als fundament dienen voor het geheel.

De editor
Plugins
Thema’s

De editor maakt het mogelijk om makkelijk pagina’s en berichten aan te maken en te bewerken. De echte kracht van WordPress schuilt zich echter voornamelijk in de plugins. Een plugin kun je zien als een bouwsteentje voor je website. Er zijn duizenden van deze plugin’s beschikbaar. Zowel betaald als onbetaald. Hoewel dit onbegrensde mogelijkheden biedt voor je website, is het echt van essentieel belang dat je weet wat goede plugins zijn. Een plugin maken is voor een ontwikkelaar vrij eenvoudig (wij maken ze ook), het nadeel daarbij is wel dat er ook heel veel slechte plugins op de markt zijn. Gelukkig hebben wij jaren ervaring met WordPress en haar talloze plugins. Waardoor wij een set-up hebben die super stabiel is voor iedere site die wij bouwen.

Dan zijn er ook nog de thema’s. Een thema is de basis voor het design en functionaliteit van de website. Deze drie onderdelen maken het mogelijk dat WordPress geen enkele beperking hoeft te hebben in design en functionaliteit.

We laten je de mogelijkheden van WordPress graag zien

Aarzel daarom niet en boek vrijblijvend een demo.

De voordelen van

WordPress

Eindeloos schaalbaar
Door onze ervaring kunnen wij letterlijk alles bouwen bovenop dit cms.
Ontzettend veel plugins
Mits juist ingezet is er heel veel kwaliteit op de markt
Eenvoudig in gebruik
Wij richten het zo in dat jij met plezier in je website werkt
Goed beveiligd
Ondanks de populariteit is dit systeem zeer goed te beveiligen
cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases cases
Navigation left
Navigation right