ACF Pro specialist nodig?

Advanced Custom fields is een uitbreiding voor WordPress, het platform waarop wij website’s ontwikkelen. WordPress is een ontzettend veelzijdig en flexibel platform. Door gebruik te maken van aangepaste (dynamische) velden wordt dit content management systeem nog een stuk veelzijdiger. Bovendien kun je door de juiste inzet van deze velden een stuk efficiënter werken.

Hoe werkt Advanced Custom Fields?

Om goed te begrijpen wat aangepaste velden zijn geven we graag een korte uitleg. De aangepaste velden voeg je zelf toe in de database en dit maakt het vervolgens mogelijk deze veelzijdig en volledig volgens eigen inzicht in te zetten binnen je website of webshop. In veel bekende plugins zijn bijvoorbeeld ook aangepaste velden verwerkt. Een goed voorbeeld is die van Woocommerce. Deze maakt bijvoorbeeld gebruik van de volgende velden:

 • Prijs
 • Kleur
 • gewicht

Leuk en aardig, maar wat kan ik ermee?

Het antwoord is kort maar krachtig; bijna alles! Althans, als het op de ontwikkeling van een website aankomt. Het is dan ook niet wonderlijk dat deze plugin vrijwel op iedere website van onze klanten geïnstalleerd staat. Een mooi voorbeeld is die van Eqib, HR business partner uit Hengelo en Deventer. Binnen deze website staat bijvoorbeeld de recruiter centraal. De informatie van deze recruiter (zoals foto, email, telefoonnummer & Linkedin) wordt centraal bij de betreffende team member ingegeven, maar wordt vervolgens op veel plekken in de site weergegeven. Dit is niet alleen op de teampagina, maar kan hij/zij ook toegekend worden aan een bepaalde vacature, of een exclusieve ‘werken bij’ pagina van grotere klanten. Deze werkwijze brengt nogal wat voordelen met zich mee, zoals bijvoorbeeld:

 • Zeer eenvoudig invoeren van gegevens. Dit maakt dat iedereen er super makkelijk en snel mee kan werken
 • Het is zeer consistent. Alle informatie van de aangepaste velden worden altijd weergegeven op basis de instellingen, wat betekent dat dit wordt doorgevoerd door de hele site.
 • Future proof en ook kostenbesparend. Als er iets geüpdatet moet worden dan kunnen wij dit centraal regelen en als jij vervolgens de info update, dan gebeurd dit ook netjes binnen alle secties op de website waar het veld ingezet wordt.


Met Mediastap als partner ga je voor maximaal resultaat 🎉

ACF is typisch zo’n tool waar we niet over uitgepraat raken. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij verbazen ons er bijna bij ieder project weer over op welke toffe wijze we deze functionaliteit in kunnen zetten.

We laten je de mogelijkheden van ACF Pro graag zien

Aarzel daarom niet en boek vrijblijvend een demo. Dit is super makkelijk (binnen een minuut) te regelen door op onderstaande button te klikken.

Screenshots

Tim Schouwink

Hi! Ik ben Tim, eigenaar van Mediastap. Benieuwd naar de kansen voor jouw organisatie met ACF Pro?
Opdrachtgevers

We are proud!

50+ toffe opdrachtgevers 🙌 vertrouwen in de diensten van Mediastap. Join je dit toffe lijstje?

Klaar om te starten?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Scroll naar top

Bijna klaar..

Vul het formulier in. Zo hebben wij meteen de juiste contact gegevens. Tot snel!

Mediastap HQ
Gelderman Fabriek Enschedesestraat 2N 7575 AB Oldenzaal Nederland 🇳🇱 btw-id: NL001948456B17

Hey daar 👋!

Kom je langs voor een kop koffie?

Mediastap HQ
 • Gelderman Fabriek
 • Enschedesestraat 2N
 • 7575 AB Oldenzaal
 • Nederland 🇳🇱
 • btw-id: NL001948456B17
 • +31 (0)53 203 2168
 • info@mediastap.nl