Kinsta specialist nodig?

Bij Mediastap hebben we door de jaren heen redelijk wat ervaring opgebouwd als het hosting providers gaat. Hosting is het fundament van een website en daarbij van onschatbare waarde voor het toekomstige online succes ervan.

Kinsta heeft het snelste netwerk en platform ter wereld (Google Cloud) gecombineerd en gekoppeld aan het beste engineering-team en de meest ervaren WordPress-ontwikkelaars in de branche. Op dit platform zetten wij een bepaalde toolset die onze website’s heerlijk snel maken (goed voor allerlei facetten die de basis vormen voor online succes). Daarnaast is Kinsta compleet afgestemd op WordPress (het door ons gebruikte sms systeem). Dit levert een aantal belangrijke voordelen op zoals:

 • Paginacaching uitgevoerd door de server en afgestemd op WordPress.
 • WordPress-specifieke beveiligingsregels.
 • Staging-omgevingen en de mogelijkheid om staging live te zetten en back-ups terug te zetten naar staging.
 • Een geweldig support team die jullie en ons het leven makkelijker maken
 • Automatische backups (wanneer nodig ieder uur)

Met Mediastap als partner ga je voor maximaal resultaat 🎉

Kinsta hosting heeft een eigenschap die af en toe vragen oproept bij nieuwe klanten; het is niet bepaald de goedkoopste hosting. Wij bieden een vanaf prijs van ¢49,- per maand. Daarbij maak je gebruik van alle voordelen die Kinsta te bieden heeft, met daar bovenop de geruststelling dat wij alle updates op je website voor onze rekening nemen en de site automatisch monitoren en ingrijpen waar nodig. Ook stellen we een betere mail server in https://postmarkapp.com/  en hebben we een aantal handige marketing tools voorhanden waar je van mee profiteert.

Het is dus eigenlijk niet zo duur?

Klopt! We zouden daarmee zelfs kunnen stellen dat de hosting-pakketten bij Mediastap zeer voordelig zijn. Omdat wij het fundament goed willen uitzetten, kiezen we bewust voor een vriendelijke prijssetting met nauwelijks marges. Toch kun je tegenwoordig al een site hosten voor enkele euros per maand (we gaan hier nu niet uitlichten waarom dit een zeer onverstandige keuze is) en vragen klanten soms (terecht) naar een stukje uitleg. Wij bouwen aan het succes van onze klanten en dat kan nu eenmaal niet zonder een sterk fundament. Dat begint dus met uitmuntende hosting. Die hebben we met onze partnership met Kinsta zeker in huis!

We laten je de mogelijkheden van Kinsta graag zien

Aarzel daarom niet en boek vrijblijvend een demo. Dit is super makkelijk (binnen een minuut) te regelen door op onderstaande button te klikken.

Screenshots

Tim Schouwink

Hi! Ik ben Tim, eigenaar van Mediastap. Benieuwd naar de kansen voor jouw organisatie met Kinsta?
Opdrachtgevers

We are proud!

50+ toffe opdrachtgevers 🙌 vertrouwen in de diensten van Mediastap. Join je dit toffe lijstje?

Klaar om te starten?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Scroll naar top

Bijna klaar..

Vul het formulier in. Zo hebben wij meteen de juiste contact gegevens. Tot snel!

Mediastap HQ
Gelderman Fabriek Enschedesestraat 2N 7575 AB Oldenzaal Nederland 🇳🇱 btw-id: NL001948456B17

Hey daar 👋!

Kom je langs voor een kop koffie?

Mediastap HQ
 • Gelderman Fabriek
 • Enschedesestraat 2N
 • 7575 AB Oldenzaal
 • Nederland 🇳🇱
 • btw-id: NL001948456B17
 • +31 (0)53 203 2168
 • info@mediastap.nl