MailerLite specialist nodig?

MailerLite is relatief nieuw als het gaat om de wereld van e-mailmarketing, en dit zie je vooral terug in het ontwerp en de functies. Waar een MailChimp tekort schiet, vangt MailerLite met gemak deze functionaliteit op. Voor MailerLite was MailChimp onze all time favorite, maar door vele veranderingen in hun functies, interface en support zijn wij nu volledig over op MailerLite.

MailerLite biedt een gratis abonnement aan tot en met 1000 subscribers en is ideaal als je net begint met het opbouwen van een email lijst. Maar zelfs als je begint te betalen, is het goedkoper dan veel andere email marketing tools. Prijzen beginnen vanaf €15 voor 2500 abonnees en zijn inclusief onbeperkte e-mails en gebruikersaccounts.

Hun eenvoudig te gebruiken interface maakt het een top oplossing voor midden- en klein bedrijf. Met een drag en drop builder design je met gemak binnen een paar minuten een email die er professioneel uitziet.

Hoe kunnen Mediastap en MailerLite jouw helpen met email marketing?

Ik dacht dat je ‘t nooit zou vragen ????. Bij Mediastap coachen wij jouw bedrijf in email marketing en laten jou inzien hoe het een steunpilaar kan zijn in jouw online success. Naast het coachen, kunnen wij jouw online email campagnes natuurlijk ook volledig ontzorgen. Uiteraard geven wij hiervan graag een voorproefje, je kan een demo boeken via de blauwe button onderaan deze tekst.

Nieuwsbrieven versturen
Een nieuwsbrief de eruit moet? Een mededeling of een verkoopactie? Geen probleem, geef ons wat context en wij zorgen ervoor dat jouw klanten een leuke mail ontvangen—die ook nog eens geconverteerd! Wij stellen het zelfs zo in dat de campagne automatisch opnieuw wordt verzonden naar subscribers die de mail niet hebben geopend. Zo besparen wij elkaar tijd en geld.

Email automation
Door middel van email automation kunnen wij jouw mails volledig op automatische piloot versturen. Op deze manier blijven jouw (nieuwe) subscribers betrokken bij jouw bedrijf, zelfs als je niet genoeg tijd hebt om nieuwe e-mails te schrijven en nieuwe campagnes voor te bereiden.

Email design & copywriting
Wij gaan graag aan de slag met MailerLite’s email designer om emails te designen die bij jouw bedrijf passen. Naast het design kunnen wij samen met jou een passende email sequence bedenken die in lijn staat met de doelen van jouw bedrijf.

Email coaching
Graag zelf aan de slag maar toch zaken waar je tegenaan loopt of ontbreekt het je aan inspiratie? Onze email marketing specialisten staan te popelen om jou te helpen en te ondersteunen. Van email automation tot aan conversion tracking, wij staan voor je klaar!

Met Mediastap als partner ga je voor maximaal resultaat 🎉

Door MailerLite slim in te richten heb je er naderhand heel veel plezier van. Zo kunnen we bijvoorbeeld slimme automations bedenken die jouw online success ondersteunen.

We laten je de mogelijkheden van MailerLite graag zien

Aarzel daarom niet en boek vrijblijvend een demo. Dit is super makkelijk (binnen een minuut) te regelen door op de onderstaande button te klikken.

Screenshots

Tim Schouwink

Hi! Ik ben Tim, eigenaar van Mediastap. Benieuwd naar de kansen voor jouw organisatie met MailerLite?
Opdrachtgevers

We are proud!

50+ toffe opdrachtgevers 🙌 vertrouwen in de diensten van Mediastap. Join je dit toffe lijstje?

Klaar om te starten?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Scroll naar top

Bijna klaar..

Vul het formulier in. Zo hebben wij meteen de juiste contact gegevens. Tot snel!

Mediastap HQ
Gelderman Fabriek Enschedesestraat 2N 7575 AB Oldenzaal Nederland 🇳🇱 btw-id: NL001948456B17

Hey daar 👋!

Kom je langs voor een kop koffie?

Mediastap HQ
  • Gelderman Fabriek
  • Enschedesestraat 2N
  • 7575 AB Oldenzaal
  • Nederland 🇳🇱
  • btw-id: NL001948456B17
  • +31 (0)53 203 2168
  • info@mediastap.nl