Bunker 501

'It all began with a simple mission: get the best Airsoft products in one convenient place. The rest is history.' De quote bij binnenkomst op de webshop van Bunker 501. Een gedurfde en mooie uitspraak, aan ons de uitdaging om daar invulling aan te geven!

De juiste mix 🔥

Een webshop die al zeer goed draait nog veel beter maken? Doen we!

SEO

Bijna dagelijks zijn we bezig om het niveau van de zoekresultaten te behouden en te verbeteren. Een mooie mix tussen contentmarketing, linkbuilding en een stuk affiliatemarketing zijn hierbij enkele peilers. De markt staat zeker niet stil, dus wij ook niet! Benieuwd hoe dat in zijn werk gaat? Vraag gerust eens een demo aan!

Marketing

Bunker 501 bedient een relatief jonge doelgroep die allemaal X één ding gemeen hebben; Airsoft is hun favoriete hobby! Een mooie niche met onbegrensde mogelijkheden. Maandelijks zitten wij om tafel om de tofste acties, mailings en website upgrades te bedenken. Het resultaat? een shop die volop in beweging is en maandelijks honderdduizenden bezoekers trekt!

Content

Een webshop die zicht richt op een hobby kun je in principe niet benaderen met alleen maar de focus op verkoop. Laten zien en voelen dat Bunker 501 Airsoft ademt is het uitgangspunt. Zo schrijven we guids, werken we samen met influencers voor product reviews en verzamelen we actief klantervaringen. Elke dag worden we een stukje beter!

Database

Wat is de basis van een goede webshop? Een doordacht opgezette productdatabase! Meer dan 100 productattributen verdeeld over een aantal belangrijke productgroepen maken het mogelijk om snel te filteren, te zoeken en exact te weten wat je koopt. Dit beperkt de load op de klantenservice en zorgt voor positieve reviews doordat er minder verkeerde aankopen worden gedaan.

Tools die elkaar versterken

Bunker 501 is een snelgroeiend e-commerce platform. Om dit platform vlekkeloos te laten draaien en in te spelen op deze snelle groei, hebben wij een software stack samengesteld waarin het Bunker 501 team de basis in handen heeft om verdere groei mogelijk te maken.

It's all about

UX!

De user experience staat centraal bij Bunker 501. Wekelijks zetten wij analyse tools zoals Hotjar in om feedback te ontvangen van de klanten. Een product database die steeds uitgebreider wordt is hier een gevolg van. Verpakt in een jasje waar de bezoeker vrolijk van wordt!

'Airsoft starts with Bunker 501'

EINDELIJK

Een betere ervaring voor Airsoft winkeliers

De Airsoft markt staat in Nederland redelijk in de kinderschoenen sinds de start enkele jaren geleden.

Reden voor Bunker 501 om stevig te investeren en aan de top van deze markt te blijven. We hebben veel desk en field research gedaan alvorens we zijn gestart met deze uitdagende klus. Ook hebben we alle feedback meegenomen die teruggekomen is op de vorige webshop.

Het resultaat? Lees de reviews maar eens die Bunker 501 momenteel krijgt via Feedback Company.

Meer cases bekijken

Paulo Bellini
Handgemaakte schoenen voor mannen.
Beste PVC Vloeren

Ontdek de mooiste PVC vloeren.

Klaar om te starten?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Scroll naar top

Bijna klaar..

Vul het formulier in. Zo hebben wij meteen de juiste contact gegevens. Tot snel!

Mediastap HQ
Gelderman Fabriek Enschedesestraat 2N 7575 AB Oldenzaal Nederland 🇳🇱 btw-id: NL001948456B17

Hey daar 👋!

Kom je langs voor een kop koffie?

Mediastap HQ
  • Gelderman Fabriek
  • Enschedesestraat 2N
  • 7575 AB Oldenzaal
  • Nederland 🇳🇱
  • btw-id: NL001948456B17
  • +31 (0)53 203 2168
  • info@mediastap.nl