Mercury Mastering

Onze collega Chris is behalve webdesigner ook een muziek producer. Zijn connecties maakten het mogelijk dat we een heel tof project voor een studio in New York mochten uitvoeren!e

De juiste mix 🔥

Een online service voor het masteren van muziekproducties. Hoe breng je dit zowel visueel- als functioneel goed over? Een mooie uitdaging en wat ons betreft een nog mooier resultaat!

Design

Er is gekozen voor een clean en modern design die een mooie blend vormt tussen dienstverlening en de muziekindustrie. Het beeldmateriaal ademt muziek terwijl de look en feel erg gericht is op het verkopen van de service.

Marketing

We hebben het hele verkooptraject opgezet in Pipefy. De trechter kan op twee manieren gestart worden. Middels een gratis sample en het starten van een mastering project. Het proces is voor de eindgebruiker super eenvoudig. 

Content

Wat overtuigd iemand om zijn/haar muziekproductie te laten verfijnen en gereed te laten maken voor het grote publiek? Je wil voorbeelden horen! Zo is er een before/after functie gecodeerd die de bezoeker een toffe indruk geeft van de bekende artiesten waarvoor Mercury Mastering reeds songs gemasterd heeft.

Features

Behalve de before/after player zitten er veel custom features in deze site om het geheel een premium gevoel te geven. Een plek waaraan je je nieuwe hit zou willen toevertrouwen. Het verschil zit hem hier in de details. Een toffe page loader, javascript animaties en custom pricing tables zijn hier enkele mooie voorbeelden van. 

Wow

Famous folks!

We stonden wel even te kijken toen we zagen voor wie Mercury Mastering zoal songs gemasterd heeft. Namen als Kanye West en Skrillex, dat zijn niet de eersten de besten! Wij houden ons dan ook aanbevolen om ook hun website onder handen te mogen nemen 🤪

"The #1 Industry Standard Online Music Mastering Service."

Custom made mastering

Blake La Grange is de founder van Mercury Mastering. Zijn idee is om een online service neer te zetten voor het masteren van je track zonder dat dit geautomatiseerd wordt. Gemasterd door mensen dus.

Het hele proces hierin is juist wel zoveel mogelijk geautomatiseerd. Er worden dus kosten op de juiste manier bespaard. De dienst is super populair en het is voor Mediastap dan ook een geweldige eer om bij te mogen dragen aan zo’n tof project!

Meer cases bekijken

Menges Schoonmaak

Zij maken echt schoon!

Paulo Bellini
Handgemaakte schoenen voor mannen.
Klaar om te starten?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Scroll naar top

Bijna klaar..

Vul het formulier in. Zo hebben wij meteen de juiste contact gegevens. Tot snel!

Mediastap HQ
Gelderman Fabriek Enschedesestraat 2N 7575 AB Oldenzaal Nederland 🇳🇱 btw-id: NL001948456B17

Hey daar 👋!

Kom je langs voor een kop koffie?

Mediastap HQ
  • Gelderman Fabriek
  • Enschedesestraat 2N
  • 7575 AB Oldenzaal
  • Nederland 🇳🇱
  • btw-id: NL001948456B17
  • +31 (0)53 203 2168
  • info@mediastap.nl