Tarkett Segno

Duurzame en moderne vloeren. Hout uit duurzaam beheerde bossen voorzien van de keurmerken die er toe doen. Tarkett Segno gaat voor een duurzame samenleving. Wij helpen Tarkett Segno deze boodschap te vertalen naar een prachtige website.

De juiste mix ๐Ÿ”ฅ

Tarkett Segno

Design

Tarkett Segno combineert kwaliteit en uitzonderlijke afwerking met modulaire technologie die de weg opent naar een onbeperkt aantal creatieve mogelijkheden. Wij bij Mediastap vinden het belangrijk dat de site past bij wat het bedrijf uitstraalt. We maken dan ook vrijwel altijd een wireframe met digitale mockup alvorens we starten met de ontwikkeling van het geheel in WordPress.

 

 

Marketing

Ter voorbereiding van de marketing hebben wij nagedacht over de indeling en functionaliteit van de site. Het is belangrijk dat Tarkett Segno haar doelgroep goed kan bereiken. Verder werken we met slimme email marketing via Active Campaign voor het genereren van leads.

Alle events op de site zijn gekoppeld aan Google Analytics zodat we de basis hebben gelegd voor de uitrol van alle marketing kanalen. 

 

Proefstalen

Aan elke website die we maken voegen we handige extra’s toe om de gebruikerservaring nog beter te maken. Bij een vloer is het fijn om te zien hoe deze er in het echt uit ziet. Het is belangrijk dat je de kwaliteit en kleur van de vloer kunt bekijken. Voor Tarkett Segno is er bijvoorbeeld een stuk maatwerk geleverd die het mogelijk maakt op een makkelijke en snelle manier gratis kleurstalen te bestellen. 

"Er gaat niets boven de schoonheid van een houten vloer."

Tools die we gebruiken voor deze site

tarkett case block (2)
tarkett case block (4) (1)

Meer cases bekijken

Uit in Twente

Twente, doar bint wie trots op!

Sport Medisch Centrum

Een multidisciplinair sportcentrum.

Klaar om te starten?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Scroll naar top

Bijna klaar..

Vul het formulier in. Zo hebben wij meteen de juiste contact gegevens. Tot snel!

Mediastap HQ
Gelderman Fabriek Enschedesestraat 2N 7575 AB Oldenzaal Nederland ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ btw-id: NL001948456B17

Hey daar ๐Ÿ‘‹!

Kom je langs voor een kop koffie?

Mediastap HQ
  • Gelderman Fabriek
  • Enschedesestraat 2N
  • 7575 AB Oldenzaal
  • Nederland ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ
  • btw-id: NL001948456B17
  • +31 (0)53 203 2168
  • info@mediastap.nl