TSR Lease

Stichting TSR heeft al 20-jaar ervaring in het aanbieden van fietsplannen bij ruim 140 grote en kleine bedrijven in Twente. Via een geautomatiseerd platform is er een eenvoudige informatiestroom voor de salarisadministratie en betalingen van de medewerker. TSR heeft voor elk bedrijf een passende oplossing om het fietsen te promoten.

De juiste mix 🔥

Een compleet merk online in de markt zetten? Kom maar op!

Design

Voor deze opdracht heeft Yellow Agency de nieuwe huisstijl ontwikkeld. Wij mochten deze vertalen naar een nieuwe website. De site heeft hiermee een duidelijke ‘eigen smoel’ gekregen.

Calculator

Een vereiste voor deze site was de functionaliteit die het mogelijk maakt voor de consument op een makkelijke manier zijn/haar lease prijs te laten bereken middels een calculator. 

Routing

TSR bedient drie aspecten. Het leaseplan, fietslease en daarnaast willen we natuurlijk de werkgever interesseren om zijn/haar werknemers op de fiets te krijgen. Elk aspect heeft zijn eigen unieke insteek.

Collectief

De Twentse Samenwerkende Rijwielhandelaren bieden aan werkgevers fietsregelingen aan en denken mee aan mobiliteitsoplossingen. Mediastap ziet toekomst in collectieve oplossingen. Samen sta je sterk!

Maatwerk

Calculatietool

Een microsoft excel vol met formules omzetten naar een standaard oplossing om te verwerken in een eenvoudige calculatietool voor op de website. Voor ons best een uitdaging, maar eentje die fraai tot stand is gekomen! 

'Werkend Twente zó in het zadel!'

Uitleg TSR

Stichting TSR heeft al 20-jaar ervaring in het aanbieden van fietsplannen bij ruim 140 grote en kleine bedrijven in Twente. Via een geautomatiseerd platform is er een eenvoudige informatiestroom voor de salarisadministratie en betalingen van de medewerker. TSR heeft voor elk bedrijf een passende oplossing om het fietsen te promoten. Dit kan via het aanbieden van een leaseplan of de “oude” fietsplan regeling. Medewerkers kunnen bij een TSR-dealer elk type fiets uitzoeken.

Ze doen dus gewoon zaken met de fietsenmaker waar ze vertrouwd zijn en waarschijnlijk al jarenlang komen. De TSR-dealer adviseert een veilige en passende fiets. Ook voor reparatie en service komen ze weer bij de eigen fietsenwinkel terug. TSR-lease is een betrouwbare partner en heeft een samenwerking met ABN-Amro lease. Al twintig jaar bieden we fietsplannen aan en hebben ondertussen ruim vier jaar ervaring in zakelijke fietslease. Samen stellen we graag een plan op om het fietsen binnen uw bedrijf te promoten.

Meer cases bekijken

Beste PVC Vloeren

Ontdek de mooiste PVC vloeren.

SimpLay
Niet klikken, niet lijmen, gewoon leggen!
Klaar om te starten?

Wij gaan graag de uitdaging aan!

Scroll naar top

Bijna klaar..

Vul het formulier in. Zo hebben wij meteen de juiste contact gegevens. Tot snel!

Mediastap HQ
Gelderman Fabriek Enschedesestraat 2N 7575 AB Oldenzaal Nederland 🇳🇱 btw-id: NL001948456B17

Hey daar 👋!

Kom je langs voor een kop koffie?

Mediastap HQ
  • Gelderman Fabriek
  • Enschedesestraat 2N
  • 7575 AB Oldenzaal
  • Nederland 🇳🇱
  • btw-id: NL001948456B17
  • +31 (0)53 203 2168
  • info@mediastap.nl